Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megdöbbentő történet

„A férjem a lányomért hagyott el, most pedig családot alapítanak”

2022. november 11.

2 perc olvasás

ELLE

házasság megcsalás párkapcsolat árulás
  „A férjem a lányomért hagyott el, most pedig családot alapítanak”
© Shutterstock

Egy nőt a férje és a lánya is elárulta. 


Megdöbbentő történetről számolt be egy amerikai nő a Redditen. A 43 éves Tiffany egyedülálló anyaként nevelte a 3 éves lányát, amikor megismerte a férjét. Mark mellett úgy érezte, hogy minden álma valóra válik, évekkel később született egy közös gyermekük is. A kétgyermekes édesanyát sokként érte, amikor megtudta, hogy a férje elhagyja azért, mert a lánya 18 éves lett, ezért végre együtt lehetnek. 

Azt mondta, hogy most már a lányommal van párkapcsolatban, ezért elhagy engem, hogy vele lehessen

- írta a nő.

A most már volt férjem sosem mutatta jelét annak, hogy furcsa lenne, de összejött a lányommal, ahogy ő betöltötte a 18-at, biztosan, hogy már előtte is történt valami

- tette hozzá.

Tiffany hozzátette, hogy a lánya pláne nem értette, hogy miért volt olyan dühös a történtek miatt:

Nem látja, hogy ez miért rossz és undorító. Nem törődik velem. A férjem sem, de a saját lányom? Ne már.

Egy évvel később Tiffany lánya terhes lett az első közös gyerekkel. A megtört édesanya ekkor döntött úgy, hogy a lányát és a volt férjét is kizárja az életéből. Hozzátette, hogy az exét nem zavarja, hogy nem látja a fiát, mert már új családja van. Hozzátette, hogy a 10 éves fiú nem tudja a teljes történetet, azt hiszi, hogy a nővére egyetemre ment, az édesapjának pedig el kellett utaznia egy időre. 

Most már két gyereke van a volt férjemtől. A férfitől, aki úgy nevelte fel őt, mintha a saját lánya lenne. Most gyerekei vannak tőle 

- írta megtörve Tiffany.

Nem tudom, hogyan lépjek tovább

- írta az édesanya, akinek rengetegen adtak tanácsot, és kérték, hogy járjon terápiára, mert egy ilyen árulást nagyon nehéz egyedül feldolgozni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves