Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mit veszel észre először a képen? Elárulja, milyen kapcsolatra van szükséged

2022. augusztus 01.

3 perc olvasás

ELLE

párkapcsolat párkeresés személyiség mit látsz a képen személyiség teszt
Mit veszel észre először a képen? Elárulja, milyen kapcsolatra van szükséged
© themindsjournal.com

A párkapcsolati dinamikákra segít rávilágítani ez az izgalmas optikai illúzió!


Az egy dolog, hogy te hogyan képzeled el az álom párkapcsolatot, de néha egészen más lehet az, amire valóban szükséged van ahhoz, hogy kiteljesedhess a partnered mellett. Az alábbi optikai illúzió segíthet új nézőpontból vizsgálni a párkapcsolati dinaminkáidat.

Nézd meg az alábbi képet és jegyezd meg, mi az, amin először megakadt a tekinteted.

Fotó: themindsjournal.com

Emberi arc

Fontos számodra, hogy megértsenek, megbecsüljenek és tiszteljenek mások. Remekül tudsz olvasni a többi emberben, és ennek megfelelően csak a személyiséged egy bizonyos részét feded fel a többiek számára. Ez nem azt jelenti, hogy átvered őket, inkább az óvatos vagy azzal kapcsolatban, milyen oldaladat mutatod meg a partnerednek. Keveseknek enged betekintést az igazi mélységekbe, ezért a legtöbben titokzatosnak tartanak.

Kabátos férfi

Nagy szükséged van rá, hogy úgy érezd, teljesen elfogad a párod. Olyasvalaki mellett találhatod meg a boldogságot, aki értékelni tudja az életet, és meglátja a néha szomorkás személyiségedben rejlő szépségeket is. Nem akar „megjavítani”, hanem elfogad azzal együtt, hogy nem félsz megélni a negatív érzelmeket sem.

Kisbaba az asztalon

Akárcsak az életben, úgy a romantikus kapcsolataidban is gyakran érzed magad gyámoltalannak, ezért szükséged van arra, hogy a gondodat viselje valaki. Bár tudod, hogyan vigyázz magadra és a felelősségvállalás sem okoz gondot, fontos, hogy legyen egy stabil támaszod. Egy szerető, gondoskodó partner ideális neked, aki megérti az érzelmi szükségleteidet és aki mellett biztonságban érezheted magad.

Könyvet olvasó varázsló

Egy spirituális kapcsolatban tudnál igazán kiteljesedni. Ha egyből kiszúrtad a könyv fölé hajoló varázsló alakot, az arra utal, hogy nyitott személyiség vagy és erős kíváncsiságot érzel a spirituális témák irányába. Még ha nem is feltétlenül ugyanazt a vallást vagy hitet gyakoroljátok a pároddal, fontos, hogy a kapcsolatotokban ki tudd elégíteni az ilyen témák iránti érdeklődésedet. Ezzel szerencsére nem lesz gondod, mert mágnesként vonzódsz az univerzum iránt nyitott emberekhez.

Fehér ruhás segítők

Makacs ember vagy, aki szereti az irányítása alatt tartani a dolgokat, épp ezért olyasvalaki passzolna hozzád leginkább, aki időről időre kihívások elé állít ilyen téren. Szükséged van rá, hogy a partnered bízzon benned és támogató legyen, ugyanakkor sokat profitálhatsz abból, ha néha ellenkezik veled és kiáll a saját véleménye mellett akkor is, ha az nem egyezik a tiéddel. Egy alá-fölé rendelt viszony helyett így egyenrangú félként vehettek részt a kapcsolatban, és kölcsönösen fejlődhettek a másik mellett.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves