Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

REVENGE

„Az exem megcsalt egy házas nővel, ezért megosztottam a fotóikat a helyi újságban”

2023. február 24.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

fotó megcsalás párkapcsolat szakítás bosszú
„Az exem megcsalt egy házas nővel, ezért megosztottam a fotóikat a helyi újságban”
© Getty Images

Az embereket meglepte a nő reakciója, amit a megcsalásra adott. A nő úgy döntött, nyilvánosan megszégyeníti az exét és a szeretőjét. 


A szakítás sosem egyszerű, a dolgot pedig csak tovább bonyolítja a megcsalás. Ez történt a levelet író nővel is, aki váratlan módon állt bosszút a csalfa exén. 

Nyilvános megaláztatással reagált a megcsalásra a nő

A nő egy névtelen fórumon írta le a történetét, amiben elárulta, hogy különleges módon vágott vissza a volt barátjának. A nő évekig élt együtt a férfival, de a kapcsolatuk végén már egyre több problémával kellett szembenézniük. Elkezdtek terápiára járni, ahol a szakember azt javasolta nekik, beszélgessenek többet, és töltsenek el több minőségi időt együtt. 

A közös programok mellett elkezdtek több időt tölteni az egyik baráti házaspárral. Ám hamarosan csak a feleség, legyen a neve Karen és a nő férje jártak el többet együtt. A bejegyzést leíró nő rádöbbent, hogy a férje megcsalja a nővel, ezért kitalálta, miként vághatna vissza. 

Nem kellett sok idő, mire rájöttem, hogy megcsalt, ezért otthagytam és elköltöztem. Egy edzőteremben dolgoztam, ahova az exem és Karen rendszeresen eljártak edzeni. Csináltam róluk pár képet, majd egy hirdetésnek álcázva feltöltöttem a felvételeket az edzőterem honlapjára, a közösségi felületekre és megjelentettem a helyi újságban. 

A nő azzal folytatja a történetét, hogy Karen férje tudomást szerzett a viszonyról, mivel meglátta a hirdetést. A férfi azonnal szakított a nővel, és kidobta a ruháit, személyes tárgyait az otthonukból. 

Az esetet csak bonyolítja, hogy a nő férje és Karen eredetileg a munkában ismerkedtek meg. Régóta dolgoztak együtt, ám a botrány miatt a főnökük már nem szeretne velük dolgozni, ezért várhatóan mindkettőjüket elbocsájtják. 

Ráadásul az exem nem akart kapcsolatot, még kevésbé akart bárkivel is együtt élni, ezért arra kényszerült Karen, hogy elhozza a dolgait, és új lakást találjon. 

Az emberek eleinte alig akarták elhinni a nő történetét, végül a legtöbben igazat adtak a nőnek. Sokak szerint erős volt a bosszúja, valóságos atombombát dobott le az exére, ennek ellenére tisztességtelenül bántak vele. A férfi és a szeretője lebuktak volna, ő csupán hozzájárult ahhoz, hogy ez hamarabb megtörténjen. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves