Quantcast

Dolce vita

Öltöztesd mediterránba az otthonod: érkezik a Mango Home

© Mango

Külföldön már elérhető, és remélhetőleg nálunk is hamarosan debütál a Mango új, lakberendezési kollekciója, mellyel mediterrán hangulatba öltöztethetjük a hálószobát, a nappalit és a fürdőt is!

A spanyol ruhatervező és -gyártó cég pár hete jelentette be, hogy hamarosan érkezik az első lakberendezési kollekciójuk, és külföldön már kaphatóak is a mediterrán ihletésű darabok. „A vásárlóink többször is jelezték, hogy örülnének, ha olyan termékeket is be tudnának szerezni nálunk, amelyekkel a lakásukat tehetik csinosabbá. Nagy szenvedéllyel és ambíciókkal vetettük bele magunkat a projektbe, és ezúttal is a Mango szakértői csapatával dolgoztunk együtt” – mondta el Toni Ruiz, a cég vezérigazgatója.

A lakberendezési kiegészítők április 27-étől elérhetőek a Mango kínálatában. A Mango Home kollekció főként textíliákból áll, amelyek a hálószobát, a nappalit és a fürdőszobát varázsolják otthonosabbá. Az otthonos takarókat és díszpárnákat beltéren és kültéren egyaránt használhatjuk, igazi Dolce vita életérzést kölcsönöznek a terasznak, a meleg bézs, barna és szürke árnyalatú ágyneműk pedig  a hálószobát töltik el mediterrán hangulattal.

Dekoratív és fenntartható

Az már csak hab a tortán, hogy a márka az esztétikum mellett a fenntarthatóságra is gondolt a tervezésnél. A textíliák 75 százalékban fenntartható alapanyagokból készülnek, mint például pamutból és vászonból, ezek 80 százalékát pedig a Spanyolországhoz közeli országokból szerzik be, ezzel is csökkentve a szállítás környezetre gyakorolt terheit.

Addig is, amíg a hazai üzletekbe és webshopra is megérkezik a Home kollekció, az alábbi képekkel már hangolódhatunk: 

 

 

Forrás: ELLE