Quantcast

Magazin

Októbertől visszatér az ELLE Decoration

Októbertől visszatér az ELLE Decoration

Október 15-én tér vissza a magyar piacra az ELLE Decoration, a világ legnépszerűbb lakberendezési magazinja. A lapot az ELLE magazin kiadója évi 6 alkalommal jelenteti meg, főszerkesztője Osvárt Judit lesz.

Közel egy évtizednyi szünet után újra visszatér az újságárusok polcaira a magyar ELLE Decoration. A magazin a világ és Magyarország legszebb lakásait, legújabb trendjeit, friss tehetségeit és legérdekesebb helyszíneit mutatja be, emellett praktikus tanácsokkal is szolgál az olvasóknak a lakberendezés, belsőépítészet, design témaköreiben. A lapot az ELLE magazin kiadójának tulajdonosa, a Michaeli, Schwartz&Brit hozza vissza a hazai piacra. 

„Az ELLE magazin hatalmas sikert aratott, az eddig megjelent három lapszám minden példánya elfogyott a polcokról. Bízunk benne, hogy az ELLE Decoration is hasonlóan eredményes lesz, hiszen jelenleg nincs olyan nemzetközi magazin a hazai lappiacon, ami ezzel a témával foglalkozna.  Egyedi látásmódja és magas minősége miatt biztos, hogy az olvasók kedvence lesz”mondta el Milkovics Pál, vezérigazgató.  

 Az ELLE Decoration Magyarország főszerkesztői feladatait Osvárt Judit látja el, aki 2006 és 2008 között már betöltötte ezt a posztot. A szakember később más magazinok főszerkesztőjeként dolgozott, 2013 óta pedig a Budapest Design Week kurátora illetve egy brandinggel és arculattervezéssel foglalkozó vállalkozás társtulajdonosa. Az ELLE Decoration művészeti vezetője Rózsa Szonja Sarolta lesz, aki a Cosmopolitan, ÉVA és InStyle magazinoknál dolgozott korábban ugyanebben a pozícióban.

 „Az ELLE Decoration a stílusok és műfajok merész keverésére bátorítja az olvasót, ugyanakkor biztos iránytűként is működik a trendek világában. Egyszerre inspirál és ad számos konkrét ötletet – a megfizethető daraboktól a luxuskategóriás termékekig. Azt gondolom, hogy ez az egyedülálló mix a titka a lap hatalmas nemzetközi népszerűségének, amit itthon is igyekszünk majd elérni” – mondta el a főszerkesztő. 

 Az ELLE Decoration a nyomtatott magazinon túl októbertől online is elérhető lesz: a már megszokott elle.hu-n, naponta frissülő lakberendezéssel, belsőépítészettel, designnal és életmóddal kapcsolatos híreket, DIY ötleteket és inspirációkat találnak majd az olvasók, a magazin social media felületei pedig már jelenleg is aktívak. 

 Az ELLE Decoration kereskedelmi tevékenységével is az ELLE értékesítési csapata, a Mooore Group foglalkozik, Kovács Anita vezetésével. 

A világ legnépszerűbb lakberendezés magazinjaként számon tartott ELLE Decoration először 1989-ben jelent meg az Egyesült Királyságban, azóta pedig több, mint 25 ország helyi kiadásában érhető el. A lap világszerte az ELLE szellemiségét jeleníti meg a lakberendezési szegmensben: bátorságra és önkifejezésre buzdít.