Quantcast

Golden Palace Göd

Fókuszban az aktív, minőségi élet

Fókuszban az aktív, minőségi élet
© chabybucko/Getty Images

Több hektáros ősfás park, gyönyörű, gondozott környezet, a középpontban pedig egy lenyűgöző épület, amelyben Tiffany-oszlopok, különböző méretű apartmanok és csodás közösségi terek várják a 65 év feletti lakókat. Nem, nem egy ötcsillagos hotelről, hanem élethosszig tartó minőségi életről beszélünk. A Golden Palace Göd prémium senior apartmanház 2022 őszétől fogadja lakóit és biztosítja számukra az igazi földi paradicsomot.

Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már jól ismert presztízs apartmanok végre itthon is elérhetővé váltak, a Golden Palace Göd luxus nyugdíjasházban ugyanis az aktív, minőségi élet van fókuszban. Mindegy, hogy kerékpározni, túrázni, wellnessezni, bridzsezni vagy épp színházba, koncertekre, kerti elfoglaltságra vágyunk, a Golden Palace Göd lakójaként minden prémium szolgáltatást megkapunk. Itt az ideje annak, hogy az idősebb korosztály hazánkban is magas minőségben élvezhesse legszebb éveit.

Igazi paradicsom a senior korosztálynak

A Golden Palace Göd senior apartmanháznak egy korábbi ötcsillagos hotelépület ad otthont, amelynek közvetlen környezetében, a több hektáros ősfás parkban és a gyönyörű, fürdőzésre is alkalmas horgásztónál élvezhetjük az élet adta örömöket. A lenyűgöző panoráma, a patinás épület, a különleges beltéri kialakítások és a Golden Palace Göd luxus nyugdíjasház prémium szolgáltatásai csak tovább fokozzák ezt az életérzést.

A leendő lakók – igény szerint – maguk is kiválaszthatják a saját lakóterük bútorait, de a falak vagy akár a padló stílusát és színét is. Az étteremben séf gondoskodik a mindennapi ellátásról, a kinti és a benti medencék, a szaunapark pedig igazi wellness-élményt nyújtanak az év minden napján.

Prémium szolgáltatások szépkorban is

Ez az a hely, ahol biztonságban tudhatja itt élő szeretteit, hiszen állandó, 24 órás orvosi felügyeletet biztosít a senior apartmanház az itt élőknek. A hely nem titkolt célja ugyanis az, hogy boldog, aktív és fitt közösségnek adjanak otthont, akik igazán tartalmas és minőségi napokat élhetnek meg teljes nyugalomban idős korban is.

Az itt lakóknak kínált szolgáltatások, mint az:

  • étterem,
  • beauty központ,
  • kül- és beltéri termálvizes medencék, szaunavilág
  • Nordic walking, Tai chi, jóga,
  • billiárd, mini kaszinó,
  • koncertek és színházi előadások,
  • belföldi és külföldi kirándulások,
  • sofőrszolgálat,
  • egészségközpont, valamint a már említett
  • 24 órás orvosi szolgálat

mind a kényelmes életet szolgálják.

Érdemes már most, a gyors ütemben haladó felújítási munkálatok idején ellátogatni a Golden Palace Göd területére, ahol péntekenként 10 és 13 óra között várják az érdeklődőket. Foglalásaikat természetesen online is intézhetik az info@goldenpalacegod.hu email címen, vagy a +36 70 62 11 222 telefonszámon, ahol a senior apartmanház munkatársai készségesen válaszolnak meg minden felmerülő egyéni kérdést is.

Prémium életérzés – ez a Golden Palace Göd, mert a jóllét, a biztonság, a közösséghez tartozás idős korban is nagyon fontos. További információ: www.goldenpalacegod.hu