Quantcast

Palvin Barbi

„Azt üzenem a következő generációnak, hogy erősítsék egymást”

„Azt üzenem a következő generációnak, hogy erősítsék egymást”
© Christian Vierig/Getty Images

Tizenhárom évesen fedezték fel, azóta több mint 17 millió követőt gyűjtött össze az Instagramon, legutóbb pedig az Armani Beauty nagykövetének választották. A spanyol Elle magazin készített interjút a forradalmi címlapjukon szereplő Palvin Barbarával.

Fiatal kora ellenére Palvin Barbarának sok mesélnivalója van. Mióta 13 évesen felfedezték, egy pillanatra sem állt meg: több száz métert sétált már a világ kifutóin, nemzetközi címlapokon láthatjuk viszont, évekig viselte a Victoria’s Secret angyalainak szárnyait, jelenleg pedig az Armani Beauty egyik nagykövete. Az Elle magazin címlaplányaként is láthattuk már, ám ezúttal valóban forradalmi újdonsághoz kötődik a neve: Spanyolország első olyan magazinjának címlapján látható a fotója, amelyből digitális műalkotás, NFT készült.

A magyar modellel karrierje meghatározó pillanatairól, a közösségi oldalakhoz fűződő viszonyáról és legújabb „hobbijáról” beszélgetett a spanyol Elle újságírója.

Elle: Az egész karrieredből mire vagy a legbüszkébb?

Palvin Barbara: Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire juthatok, és hogy a modellkedés az életformámmá válik. Semmit sem tudnék külön kiemelni, mert minden apró lépés, amit megtettem, azt szolgálta, hogy eljussak oda, ahol most vagyok. Nagyon boldog vagyok, mert a munkámnak köszönhetően segíthetek és gondoskodhatok a családomról Magyarországon, és remélhetőleg hamarosan (nevet) saját családot alapíthatok.

Elle: Az Armani Beauty nagyköveteként milyen üzenetet szeretnél átadni az új generációknak?

P.B.: Azt, hogy bízzanak magukban, hogy erősítsék egymást, hogy harcoljanak azért, amit akarnak... Úgy gondolom, hogy a márka és az én értékrendem nagyon hasonló, számomra igazi megtiszteltetés az Armani Beauty nagykövete lenni, hiszen ez az egyik legnagyobb márka!

Elle: Milyen a kapcsolatod a közösségi oldalakkal?

P.B.: Sok követővel rendelkezni gyakran nehéz. Az életem, amikor nem dolgozom, olyan, mint bármelyik másik emberé, teljesen normális, és nehezen tudok olyan tartalmat létrehozni, ami érdekes lehet. De rettenetesen hálás vagyok, mert az Instagram egy ablak a világra, láthatóságot ad neked és a munkádnak, és ez, jól kezelve, mindig pozitív.

Elle: Hogy telik egy átlagos nap az életedben?

P.B.:  Nos, Dylan, a barátom és én most vettünk egy házat Los Angelesben, és teljesen izgatottak vagyunk. Mindent magunk csinálunk, így egy átlagos napom a padló csiszolásával, az ablakok javításával és festéssel telik... Elég lusta ember vagyok, nem is ismerek magamra, szerintem még sosem voltam ennyire aktív (nevet), de ez normális, nagyon izgatottak vagyunk a közös projekt miatt.

Elle: Azért vigyázz magadra!

P.B.:  Nos, ez vicces, mert évek óta nagyon odafigyelek mindenre, amit eszem, a mennyiségekre, az összetevőkre... Aggódtam a súlyom megtartása miatt. De egy ideje már csak a testemre hallgatok, felhagytam az érzelmi éhséggel, és remekül érzem magam, továbbá, megszabadulva ettől a nyomástól, fogytam is. Most, amikor úgy érzem, hogy kedvem támad egy hamburgerhez vagy egy csokihoz, akkor egyszerűen csak megteszem. Kötelességből sportolok is, mert a személyi edzőm üldöz, hogy csináljam a gyakorlatokat, nélküle szerintem nem csinálnék semmit... (nevet).

Elle: Hogyan hatott rád a világjárvány?

P.B.:  Mindig is hálás ember voltam, de mindazok után, amin az elmúlt években keresztülmentünk, sokkal jobban értékelem mindazt, amink van: az egészséget, a családot, a munkát... Semmit sem veszek természetesnek. Minden másodpercet kihasználok, amit a barátaimmal töltök, és ez most már a pénzköltésemet is megváltoztatta. Bár nagyon nehéz volt, olyan dolgokat tanultam, amelyek egész életemben elkísérnek majd.

Forrás: Elle