Quantcast

Filmajánló

6 újdonság a Netflixen, amit várunk májusban

6 újdonság a Netflixen, amit várunk májusban
© Netflix

Vedd elő a naptáradat, nyisd ki májusnál, és karikázd be ezt a 6 napot, hogy le ne maradj a legfontosabb Netflixes premierekről!

A Netflix májusban most főleg bűnügyi alkotásokkal, krimikkel és igaz történetekkel látott el bennünket. Így aki szeretne a tavaszi estéken egy kicsit borzongani, az ki ne hagyja ezt a 6 legjobbnak ígérkező újdonságot! Azért akad egy kakukktojás is a listán, méghozzá a hónap vígjátéka Rebel Wilsonnal.

Clark (2022. május 5.)

A svéd sorozat főszerepében Bill Skarsgård (Clark Olofsson) fog tetszelegni, akinek bűneiből született meg a Stockholm-szindróma kifejezés. Alámerülünk a hírhedt bankrabló és celebbűnöző ellentmondásos történetébe, hogy megtudjuk az igazságot róla. Skarsgård lehengerlően alakítja a bűnözőt, aki valószínűleg az életben is egy megnyerő férfinak tűnhetett, miközben két kanállal falta az életet. Meg persze a nőket.

Apánk (2022. május 11.)

A dermesztő történet egy népszerű meddőségi szakorvosról szól, aki saját spermájával termékenyítette meg pácienseit azok tudta és beleegyezésük nélkül éveken át. Minden azzal kezdődik, hogy egy nő az otthoni DNS-gyorstesztje segítségével több féltestvért is talál, ezután pedig megrázó tényekre derít fényt. Apropó… a sorozat igaz történet, úgyhogy még inkább a hideg fog rázni, amíg nézed!

Operation Mincemeat (2022. május 11.)

A sztori igaz történeten alapul, és tele van A-listás szereplőkkel. Többek között Matthew Macfadyen és Colin Firth mesélik el a drámát, amely arról szól, hogy egy brit hírszerző tisztekből álló csapat miként verte át a nácikat a második világháborúban egy meglehetősen rafinált, megdöbbentő csellel. Akik alapvetően nem szeretik a háborús filmeket, azok is élvezhetőnek fogják találni!

42 nap sötétség (2022. május 11.)

Amikor Verónica eltűnik, nővére versenyfutásba kezd az idővel, hogy megtalálja Chilében. Ceciliának meg kell küzdenie az intézmények hanyagságával, a társadalom előítéleteivel és a média zaklatásával. Verónica férje természetesen már a legelejétől kezdve gyanús, de ennél sokkal csavarosabb, szövevényesebb a sztori. A krimi kedvelői igazi ínyencséget kapnak ezzel a sorozattal, ami mindennek a tetejében igaz történet…

A végzős év (2022. május 13.)

Talán te is alig vártad, hogy végezz a középiskolával. De el tudnád képzelni, mi lett volna, ha kimarad a szalagavató, az érettségi, a bankett, és sosem tapasztalod meg ezeket? Így van ezzel Rebel Wilson karaktere a vígjátékban, amely egy középiskolásról szól, aki kómába esik, majd 20 évvel később felébred, és kétségbeesetten szeretné visszaszerezni fiatalságát, meg a bálkirálynői címet, amire annyira vágyott.  

Stranger Things (2022. május 27.)

Ha Stranger Things rajongó vagy, akkor ideje készítened a vérnyomásmérődet, mert hamarosan elszabadulnak a kedélyek, hiszen érkezik a 4. évad első felvonása. Hat hónappal a 3. évad eseményei után folytatódik a sorozat. Ideje ismét harcba szállni a sötétséggel és a borzalommal, ami fenyegeti Hawkinst. Mondani sem kell, csak Tizenegy képes a város és az emberiség megmentésére. Az eddigiekhez képest egy még látványosabb, még hideglelősebb sci-fit kapnak a nézők.

AJÁNLHATHUNK MÉG VALAMIT?

A 10 legjobb horror a Netflixen

A 10 legjobb romantikus film a Netflixen

A 10 legjobb vígjáték a Netflixen