Quantcast

Netflix

Visszatér az Emily Párizsban egyik legkedveltebb szereplője

Visszatér az Emily Párizsban egyik legkedveltebb szereplője
© Netflix

Választ kaptunk a kérdésre, ami a rajongókat leginkább foglalkoztatta: visszatér-e az egyik legkedveltebb szereplő az Emily Párizsban harmadik évadában?

Mint arról korábban beszámoltunk, a Netflix megrendelte az Emily Párizsban harmadik és negyedik évadát is, így biztos, hogy az előzetes számítások alapján 2022-ben és 2023-ban is lesz mit néznünk. 

Jön az Emily Párizsban harmadik évada

Korábban már fejtegettük a lehetséges opciókat, ha a sorozat készítői tartják magukat az eddigi időbeosztáshoz, akkor nagy valószínűséggel 2022 és 2023 decembereiben debütálnak majd az új epizódok. 

Szinte minden szereplő esetében tisztáztuk, hogy visszatérnek-e a folytatásra, kivéve egyiküket, ugyanis Lucien Laviscount, azaz Alfie, Emily új udvarlójának feltűnése kérdéseket vetett fel, és sehonnan nem érkezett sem cáfoló sem bizonyító erejű információ. 

A hírt maga Darren Star, a sorozat producere jelentette be a PaleyFesten, aki tovább fokozta az izgalmakat azzal, hogy Lucien Laviscount főszereplői státuszt kapott a folytatásban, tehát a megszokottnál még gyakrabban láthatjuk majd a képernyőn. Ez pedig automatikusan magában hordozza a kérdést, vajon azért született-e meg ez a döntés, mert az Emilyvel való kapcsolata ilyen komoly szintet lépne a harmadik és negyedik szériában? Mi lesz akkor Gabriel sorsa? Vagy az egykori csoporttársával marad a se veled, se nélküled viszony?

Casting nélkül jutott be a sorozatba

Lily Collins az eseményen azt is elárulta, hogy a színész casting nélkül került be a szereplőgárdába. Csak egy magáról készített videofelvételt küldött a producernek, Lily Collins pedig azonnal érezte, hogy megvan közöttük az a kémia, ami az ő történetszálukhoz kell. Majd 45 percig beszélgettek Zoomon, ami végleg meggyőzte őket, közösen kell menniük ezen az úton.

Ha az alkotók tartják magukat a megszokott menetrendhez, akkor pár hónapon belül indulhat a harmadik évad forgatása, idén karácsonykor pedig a fa alá érkeznek majd az új kalandok Emilyvel Párizsban.

Via

Ha sokat használod a Netflixet, ez tetszeni fog

Anna Szorokin már megint mindenkit kijátszott

Embertelen ruhákban kellett forgatniuk a Bridgerton sztárjainak

Bridgerton: Colinról és Penelopéról fog szólni az új évad?