Egyszerű téli vitaminbomba
Milyen máshol és máshogyan élni? Hogyan keveredik az, amit magunkkal viszünk azzal, amit egy új helyen találunk? Minden vendégség ezeknek a kérdéseknek a lenyomata, az egyszerű és gyors receptek és a végletekig átgondolt menük jól elférnek egymás mellett. Glódi Balázs képeit és Laki Eszter grafikai munkáját Mihály Kamilla interjúi teszik teljessé, ami változás az első kötet bevezetőihez képest. Az új kötet ismét 1000 darab, limitált példányszámban készült, szemet gyönyörködtető, elgondolkodtató és hasznos ajándéknak egyaránt ajánljuk! (Az üzletlista ITT található.)
Az alábbiakban egy, a könyvből kimaradt, a Loffice Bécs csapatához fűződő igazi téli recepttel szeretnénk kedvet csinálni a kötethez:
Céklás-diós endíviasaláta
Hozzávalók (4 adag):
4 db endívia
Fotó: Glódi Balázs
Az endívia középső, keserűbb részét kivágjuk, ezt nem fogjuk felhasználni. A többi levelet feldaraboljuk. A céklákat megmossuk, majd héjával együtt, egyenként, kevés olívaolajjal és 1-2 csipet sóval alufóliába csomagolva, 170 ℃-os sütőben egy óra alatt megsütjük. A sült céklát meghámozzuk, és felkockázzuk. Olívaolajból, balzsamecetből, mustárból vinaigrette öntetet készítünk, összekeverjük az endíviával és a felkockázott sült céklával, majd dióval bőven megszórjuk.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!