Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek a május lesz a legszerencsésebb hónap az évben

2024. április 28.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp május szerencse zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a május lesz a legszerencsésebb hónap az évben
© Shutterstock

A következő 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz májusban, és több új dolgot is megtapasztalhatnak. 


Napokon belül elkezdődik a május, ez pedig azt jelenti, hogy a hónap új kihívásokat, lehetőségeket tartogat a zodiákus tagjainak. Az alábbi 3 csillagjegy megnyugodhat, mivel számukra a május lesz a legszerencsésebb hónap! 

Kos 

Eddig rengeteg kihívással szembesültél 2024-ben. Problémák voltak a karrieredben, semmi sem haladt a megszokott, biztonságos mederbe. Májusban azonban kicsit megnyugodhatsz, mivel beköszönt hozzád a szerencse időszaka. Karrier terén új lehetőségekkel találkozol, melyek alapjaiban változtathatják meg az életed. Végre elismerik a munkádat, a teljesítményed felkelti mások figyelmét. Nem kell mást tenned, mint elfogadni a kínálkozó lehetőségeket

Bika 

A május nem indul a legjobban, a hónap elején különféle kihívásokkal szembesülsz. A karriered sem halad előre, ahogyan a párkapcsolatodban is lehetnek problémák. A hónap második felében azonban megoldódnak a gondok, sőt sokkal jobb lesz a történet vége, mint az előre gondolnád. Sok dolgot az előnyödre tudsz fordítani, és olyan üzleteket köthetsz, melyeknek sokáig élvezheted a pozitív hatásait. 

Rák

Májusban elkezdődik számodra a gyógyulás időszaka, és sok múltbéli sérelemtől elbúcsúzhatsz. Rendezheted a konfliktusaidat, és képes leszel elengedni azokat az embereket, akik megbántottak. A változás hatással lesz a lelkedre, sőt az egész életedre. A konfliktusok lezárása után sokkal pozitívabban szemléled majd a világot, teljesen megváltozol, és boldogan nyitsz új emberek felé. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves