Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kínai horoszkóp

Ez a 3 jegy a legszerencsésebb a kínai horoszkóp szerint

2023. augusztus 08.

2 perc olvasás

ELLE

patkány állatövi jegyek Kínai horoszkóp Sárkány Bivaly
Ez a 3 jegy a legszerencsésebb a kínai horoszkóp szerint
© Getty Images

A kínai horoszkóp jegyei alapján még több információt tudhatsz meg magadról.


A kínai horoszkóp nem a születési hónapot, hanem a születési évet veszi alapul a jegyek meghatározásához. Egy-egy évet valamely állatnak szentel, és úgy ítéli meg, hogy az azonos évben születettek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek.

A kínai asztrológia 3 jegyet különösen szerencsésnek és sikeresnek tart, így aki ezekben az években született, igazán tartalmas életre számíthat.

A kínai horoszkóp legszerencsésebb jegyei

Sárkány

Ezek az évek tartoznak a Sárkány jegyéhez: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. Aki ezek valamelyikében született, az karizmatikus személyiségjegyekkel rendelkezik, és kiváló vezető bármilyen munkakörben. Keményen dolgozik, és kitartóan küzd a céljaiért, versenyszelleme pedig arra ösztönzi, hogy mindig új kihívásokat keressen. Képességei és elbűvölő személyisége miatt könnyedén teremt kapcsolatot, és mások szeretnek a társaságában lenni. Határozottsága ellenére a Sárkány jól tud alkalmazkodni a változó körülményekhez, és az egyik legkellemesebb kolléga, akivel jó együtt dolgozni.

Patkány

Akinek ez a jegye, az ezen évek valamelyikében született: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020. Sok asztrológus szerint ez a legszerencsésebb jegy, mert a Patkány sikert sikerre halmoz és bármit elér az életben, amit célként kitűz maga elé. Ez a jegy extrovertált, igazi társasági ember, aki folyamatos mozgásban van. Soha nem vesztegeti az időt és semmilyen munkát nem hagy befejezetlenül. Legnagyobb tehetsége a matematika, a zene és a művészetek területén mutatkozik meg, ahol hatalmas sikereket érhet el.

kinai-horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Bivaly

Aki a Bivaly jeggyel rendelkezik, az a következő évek valamelyikében született: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. A Bivaly legfőbb erénye a türelem és a kitartás: munkája során a legnehezebb feladatok elől sem futamodik meg, és nem adja fel a kihívások ellenére sem. Mindent megtesz azért, hogy feladatait sikeresen elvégezze. A legjobb és leghűségesebb barát, aki igyekszik barátait is felemelni maga mellé, ha úgy érzi, hogy támogatásra van szükségük. Rendkívül megbízható, emiatt sokan keresik a társaságát, és bár nem született vezető, képességeinek köszönhetően gyakran mégis hozzá kerül az irányítás, amit tökéletesen végez az élet bármely területén.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves