Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÖRÖMHÍR

3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén

2024. március 15.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy hihetetlenül szerencsés fordulatra számíthat egy jó hírnek köszönhetően.


A horoszkóp szerint a hétvégi bolygóállások szerencsés szituációkat jósolnak, amikre a legkevésbé számítanak a zodiákus tagjai. A 12 állatövi jegyből ez a 3 csillagjegy olyan jó hírt hallhat, ami akár az életüket is megváltoztathatja. Lássuk, kiket ér nagy szerencse:

Bika

Nagyon jó hírt kaphatsz a pénzügyeiddel kapcsolatban, Bika. A jelek szerint rád mosolyog a szerencse, és hamarosan beindíthatod a vállalkozásodat vagy valamilyen egyéb forrásból plusz bevétel ütheti a markodat. Lehetséges, hogy közvetetten ér a szerencse és a partnered lesz az, aki talicskával hozza haza a pénzt.

Oroszlán

Van valami, amiben nagyon reménykedtél, hogy összejön? Szeretnéd, ha valaki igent mondana neked, és hajlandó lenne megadni, amire vágysz? Esetleg abban bízol, hogy egy szerettednek fordul jóra a sorsa? Nos, kedves Oroszlán, a hétvégén megérkezik a hír, és pozitív fordulatra számíthatsz. Teljesül a kívánságod, akár magadnak kértél valamit, akár másnak.

Nyilas

Nem kisebb dolog történhet veled a napokban, minthogy megvalósul az álmod, Nyilas! Bármi is az, amire vágytál, és talán keményen meg is dolgoztál érte, most végre valóra válik, akár a magánéleteddel, akár a karriereddel kapcsolatos. Rég érezted már magadat annyira szerencsésnek, mint amennyire a hétvégén fogod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves