Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 25.: A Nyilassal nagyot fordul a világ, a Halak fogadja meg a csillagok tanácsát

2024. március 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. március 25.: A Nyilassal nagyot fordul a világ, a Halak fogadja meg a csillagok tanácsát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint a Mérleg telihold fontos dolgokra hívja fel a csillagjegyek figyelmét. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ez egy jó nap arra, hogy az egészségügyi kérdésekre összpontosíts, beleértve az egészségesebb étrend kialakítását, vagy egy új edzésprogram megtervezését áprilisra. A mai holdfogyatkozás segít abban, hogy azokra a dolgokra törekedj, amik az általános jólét érzését keltik.

Bika

Készen állsz a szórakozásra, Bika. Ez egy jó nap egy kirándulás megtervezésére vagy arra, hogy jegyet vásárolj egy koncertre. De az is lehet, hogy ma beültök a barátaiddal egy moziba vagy elmentek egy színházi előadásra.

Ikrek

Ma sokat töprengsz az életeden, különösen a jövődön, kevdes Ikrek. Tökéletes ez a nap az önreflexióra. Érdemes lehet akár hangosan gondolkodnod a barátaid jelenlétében, mert a segítségedre lehetnek.

Rák

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy időpontot egyeztess a fodrászoddal vagy a körmösöddel. A cél: gondoskodj a testi és lelki igényeidről. De ahhoz is alkalmas a nap, hogy tavaszi nagytakarítást tarts és megszabadulj attól, amire nincs szükséged.

Oroszlán

Vigyázz Oroszlán, mert ma akarva-akaratlanul is többet költhetsz a kelleténél. Ragadd meg a pénzt, különben komoly kellemetlenség érhet. Hamarosan szükséged lehet az összegre, amit a mai napon elköltenél.

Szűz

Mit kell tenned, mielőtt véget ér a nap? Ez a nap kiváló ahhoz, hogy megtegyél valamit önmagadért. Ha túl sokat foglalkozott mindenki mással, használd ezt a napot arra, hogy végre magadra fordítsd az energiáidat.

Mérleg

Készen állsz arra, hogy magad mögött hagyd a múltat. Ideje előre tekinteni, és a jövőre fókuszálni. Milyen célokat szeretnél megvalósítani? Írj egy listát és oszd meg a barátaiddal is az elképzeléseidet, mert jótanácsokat kaphatsz tőlük.

Skorpió

A mai nap érdemes kikapcsolni a telefont egy kis időre. Olvass egy jó könyvet vagy meditálj. Törekedj arra, hogy legalább egy órát tölts anélkül, hogy a TikTokot néznéd, vagy olyan dolgokat, amik elvonják a figyelmedet önmagadról.

Nyilas

Ma állásajánlatot vagy fizetésemelést kaphatsz, Nyilas. De az is lehet, hogy lehetőséged adódik saját vállalkozást indítani. Nagyot fordulhat veled a világ, mert megnyílhat előtted egy ajtó, ami elhozza neked a változást.

Bak

Ez a tökéletes alkalom, hogy megmutasd a tehetségedet, és ez bizony előléptetést vagy fizetésemelést is érhet. Sőt, egy olyan lehetőség is megnyílhat előtted, amiről eddig álmodni sem mertél.

Vízöntő

Ha szereted a munkádat, akkor ma lehetőséged adódhat elérni az előléptetést vagy a fizetésemelést. Amennyiben nem éppen álmaid munkáját végzed, olyan ajtó nyílik meg előtted, ami megadhatja neked azt a hivatást, amivel szívvel-lélekkel foglalkoznál.

Halak

Annyira elmerülhetsz a másoknak való segítésben, hogy elfelejtesz saját magadról gondoskodni, és ez az egyik üzenet, amit ez a nap közvetít számodra. Ideje szünetet tartani, kedves Halak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves