Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KOS HAVA

3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Kos havában

2024. március 20.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria Kos hava
3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a Kos havában
© Shutterstock

Olyan fejlemények vannak kilátásban, amikre biztos nem számít ez a 3 csillagjegy, és hatalmas meglepetésként fogja érni őket!


Március 20-án kezdetét veszi a Kos hava, és ezzel együtt az asztrológiai újév is, ez pedig jelentős változásokat és fejleményeket idéz elő a zodiákus tagjainak életében. Most egy kicsit minden lendületet kap, így többet is elérhetnek az állatövi jegyek annál, mint amit elterveztek. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy óriási meglepetésekre számíthat a következő hetekben:

Kos

Kezdetét vette a születésnapi szezonod, kedves Kos! Komoly változások vannak kilátásban. Bár eleinte sokkoló meglepetésekben lesz részed, mert olyan dolgok történnek, amikre nem számítasz, és úgy érzed, kicsúszik a lábad alól a talaj, de végül látni fogod, hogy minden okkal történt, és sokkal jobb irányba fordult az életed! Ne aggódj, mert bármi is történjék, végül boldog és elégedett leszel!

Bika

Jelentős áttörésekre számíthatsz, Bika! Ha az utóbbi időben egészségügyi problémákkal küzdöttél, számíthatsz a javulásra, de akár a teljes gyógyulásra is. A karrieredben is meglepő fordulat van kilátásban, mivel előléptethetnek, vagy valamilyen meglepő módon megjutalmazhatják az eddigi erőfeszítéseidet. Az sem lehetetlen, hogy a következő hetekben valaki felajánlja neked álmaid munkáját!

Mérleg

A Kos havának legnagyobb meglepetése az lehet, hogy visszatér hozzád az exed! Erre biztos nem számítottál, Mérleg! Nagy a valószínűsége annak, hogy újrakezditek, de egyedülállóként akár egy másik közeli ismerősöddel is szintet léphet a kapcsolatotok. A párban élőket sem kerülik el a meglepetések, mivel vagy sokkal jobb lesz a kapcsolatuk, és felmerülhet akár a házasság lehetősége is, vagy inkább elengedik egymást.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves