Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, aki váratlan helyről kap pénzt a napokban

2024. március 18.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlan helyről kap pénzt a napokban
© Shutterstock

Néhány csillagjegy anyagi helyzete hamarosan teljesen megváltozhat.


Az Uránusz, a Neptunusz és a Hold együttállása egy-egy csillagjegy számára pénzügyi sikereket hozhat.

Nem minden esetben direkt készpénz formájában mutatkozik meg a bolygómozgás hatása, egyeseknél szerencsés üzletkötés, míg másoknál munkahelyi bónusz formájában jelentkezhet.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek pénz ütheti a markát a héten

Kos

Sosem vártad, hogy minden magától az öledbe hulljon. Hajlandó vagy keményen megdolgozni mindenért, és ezt a feletteseid is látják rajtad. Az elmúlt időszak azonban kifejezetten kimerítő volt, de a munkahelyeden értékelik az erőfeszítéseidet. Nem meglepő, ha a napokban valamilyen bónusz formájában köszönik meg az eddigi munkádat.

Szűz

Mindig is tudtad, hogy ha igazán el akarsz bűvölni valakit, sikerülni fog. Talán éppen el akarsz adni valamit, esetleg üzletkötésen gondolkodsz. Az biztos, hogy ennél szerencsésebb időpontot nem is találhattál volna, ugyanis minden afelé mutat, hogy siker koronázza majd a tevékenységedet, aminek természetesen anyagi vonzata is lesz.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Szeretsz álmodozni, de tisztában vagy azzal, hogy a megvalósításuk a te feladatod. Egy olyan váratlan és nagy pénzösszeghez juthatsz hozzá, amely elgondolkodtat azon, hogy hogyan alakítsd a jövődet. Használd fel okosan ezt a pénzt, mert sok múlhat azon, most hogyan döntesz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves