Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 20.: A Vízöntő segít másoknak megvalósítani az álmukat, a Halakkal természetfeletti dolog történik

2024. március 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. március 20.: A Vízöntő segít másoknak megvalósítani az álmukat, a Halakkal természetfeletti dolog történik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma közelebb kerülnek a csillagjegyek önmagukhoz vagy a vágyaik megvalósításához. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Higgy magadban, Kos. Készen állsz elfogadni az álmaidat és valóra váltani őket! Ideje nagyot álmodni, és olyan jövőt képzelni el, amit szívesen felépítenél. Csak ügyelj arra, hogy ne cselekedj impulzívan! 

Bika

Mire vágysz, Bika? Érdemes lenne a céljaidat apró lépésekre bontani. Sokkal könnyebb eligazodni, és végrehajtani a kívánt változtatásokat, mint például a karrierváltást, a vállalkozás indítását, ha tudod, mit kell tenned, és mikor. 

Ikrek

Ma több új emberrel léphetsz kapcsolatba, Ikrek. Ha szeretnél előnyös kapcsolatokat kiépíteni vagy művészként megmutatni magadat, és a tehetségedet, akkor itt az ideje, hogy cselekedj! A mai napon áldás van a kapcsolat-, és közösségépítő projekteken.  

Rák 

Olyan könnyű belekeveredni mások problémáiba. Ma előfordulhat, hogy meghallod valakinek az élettörténetét, és hirtelen azon kapod magad, hogy a sajátodnak érzed. Fontos lenne határokat szabni Rák, mert ne szenvedj olyat miatt, ami nem a te bajod! 

Oroszlán  

Kreatív ember vagy, és szerencsédre a Nap és a Neptunusz felpörgeti a képzelőerődet és az ügyességedet. Mutasd meg különleges tehetségedet a világnak, és alkoss valamit, amitől eláll a lélegzetük.  

Szűz

Soha nem késő jót tenni másokért, kedves Szűz. Ha szabadidődben mindig is önkénteskedni szerettél volna akkor nincs alkalmasabb idő a mostnál. Nézd át, hogy milyen szervezetek felelnek meg az értékeidnek és az eszméidnek! 

Mérleg 

Békés és szép otthoni környezetet szeretnél? Szerezz be pár új növényt, dekorációt, meg keleties stílusú bútort. Hívd meg otthonodba a zen hangulatot! Talán még a meditációhoz is megjön a kedved!  

Skorpió 

Tudod, mit kellene ma tenned, Skorpió? Randizni magaddal! Kényeztesd a testedet és lelkedet valamivel, amit már egy ideje meg akartál csinálni. Menj el moziba, vagy vegyél jegyet egy színdarabra. Kérj időpontot egy fodrászhoz vagy a körmöshöz. A lényeg, hogy most csak magadra gondolj!  

Nyilas

Készen állsz a következő kalandra. Egy utazás vagy egy új tevékenység megtervezése nemcsak jó szórakozást nyújthat, hanem növelheti az önbizalmadat, és izgalommal tölthet el, hogy mit hozhat a jövő. Csak arra ügyelj, hogy az új kaland ne kerüljön túl sokba!  

Bak

Döntést kell hoznod Bak, ezért ideje felmérni az előnyöket és hátrányokat, majd következtetésre jutni. Fontos, hogy minden lehetőséget alaposan gondolj át mielőtt kizárnád őket!  

Vízöntő

Te egy látnok vagy. Remek ötletekkel állsz elő, és az emberek elfogadják  őket, akárcsak az egyediségedet. Ma sokkal többet elérhetsz, mint gondolnád, és másoknak is segíthetsz elérni az álmukat!  

Halak

Ez egy természetfeletti nap számodra, Halak. Pszichés képességeid hihetetlenül élénkek, és olyan dolgokat is megtudsz, amik el sem hangzanak, sőt, ma még olyan furcsaságok is történhetnek, amiket elsőre nem fogsz tudni megmagyarázni.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves