Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. március 18-24.: A Kos mágnesként vonzza a pénzt, a Skorpiónak a most vagy soha lehetőségét hozza a hét

2024. március 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. március 18-24.: A Kos mágnesként vonzza a pénzt, a Skorpiónak a most vagy soha lehetőségét hozza a hét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A március 20-ai tavaszi napéjegyenlőség és Kos szezon hatalmas változásokat hozhat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ezen a héten minden a pénzről szól, Kos. Talán te magad is meglepődsz azon, milyen könnyen bevonzod a pénzt. Valósággal a semmiből teremted meg és legelképesztőbb forrásokból is bevételhez jutsz. De nemcsak emiatt érzed magad igazi varázslónak: lazán képes vagy meggyőzni másokat, hogy segítsenek neked.

Bika

A héten tisztán látod azt, hogy nem akarod a jelenlegi munkádat végezni életed végéig. A jó hír a következő: megjöhet az ötlet, hogy mivel szeretnél igazából foglalkozni, és a lehetőség is megérkezhet, aminek a segítségével válthatsz. Mivel a magánéleted elég jól alakul, ezért nyugodtan irányhatod minden energiádat a karrieredre.

Ikrek

Nagyon éretten fogadod a kritikát, amit kapsz, mert tudod, hogy van benne igazság, és lehetőségként tekintesz rá. Mivel a héten ennyire nyitott és türelmes leszel, több vitát is elkerülhetsz.  A békés, nyugodt napok pedig segítenek abban, hogy a jövődre koncentrálhass és megtegyél bizonyos lépéseket.

Rák

Nemrég valami nem úgy sikerült, ahogy tervezted vagy legalábbis vártad. A héten lehetőséged lesz fordítani a helyzeten. Tanultál a hibádból, és tudod, mit kell tenned a siker érdekében. Ennek a hétnek minden napja tartogat számodra egy leckét, és most kifejezetten örömmel fogadod őket.

Oroszlán

Ezen a héten bölcs döntéseket hozol és másoknak is segítesz abban, hogy ugyanezt tegyék. A karrieredben és a pénzügyekben kiemelkedő sikereket érhetsz el. Ráadásul, mivel nagyon szerényen fogadod az elismerést és a pozitív fejleményeket, a környezeted csodálatát is elnyered.

Szűz

Már jó ideje érzed, hogy szükséged van egy kis szünetre, és szerencsére ez a hét meg is adja azt, amire vágysz. Keményen dolgoztál az utóbbi időben, így kétségkívül meg is érdemled, hogy egy kicsit hátradőlj. Végre lesz lehetőséged fizikailag és lelkileg is feltöltődni. Továbbá a héten óriási hálát érezhetsz azok iránt, akik mindig melletted álltak és támogatnak.

Mérleg

Munka, munka, munka. Nemrég még dühös voltál attól a gondolattól, hogy mással sem telnek a napjaid, csak munkával, most viszont kifejezetten boldoggá tesz, főleg azért, mert látod az eredményét, legyen szó pénzről, elismerésről vagy megbecsülésről. A napokban rendkívül elégedett leszel, Mérleg.

Skorpió

Véget érnek azok napok, amikor csak ücsörögsz és a szebb jövőről álmodozol. Ez a hét elhozza a most vagy soha lehetőségét, és szerencsére elég okos és bátor vagy ahhoz, hogy szembeszállj az univerzum kihívásával. Kész vagy megmutatni magadnak és a környezetednek, hogy bármire képes vagy.

Nyilas

Ez az a hét, kedves Nyilas, amikor váratlanul úgy tűnik: minden a helyére kerül. Hirtelen mindennek kristálytiszta értelme van, és a jelek szerint minden jól alakult. Talán pont úgy, ahogy eredetileg szeretted volna. Az előtted álló napok meghozzák az önbizalmadat és rájössz, hogy bármire képes vagy.

Bak

Nagyon benne vagy a karrierépítésben, hogy a legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből, és újabb sikereket érj el, de nem ártana néha kicsit pihenned, valamint a barátaidra, a szerelmedre is minőségi időt szánni. Ha hajlandó vagy ezt meglépni, egészen különleges élményekben lenne részed, amik szorosabbra fűzhetik a kapcsolataidat.

Vízöntő

Úgy érzed, nem tudsz annyira haladni, ahogy szeretnél vagy nem tartasz ott, ahol szerinted kellene, és az időd nagy részét annak elemzésével töltöd, hogy rájöjj, miért érzed ezt így. Ez nemcsak a válaszokhoz vezet, de öngondoskodáshoz is, mivel így legalább a hét nagy részét saját magadra fordítod.

Halak

Ez a hét lehetőséget kínál arra Halak, hogy megmutasd a különleges képességeidet, a szakértelmedet, és ennek köszönhetően kiemelt pozícióba kerülj. Nagyon meglepsz vele másokat, de mindenki el fogja ismerni a képességeidet és a tehetségedet. Jó érzéssel tölt majd el a tudat: méltó vagy a megbecsülésre és a tiszteletre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves