Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 29: A Kos kivételes ajánlatot kap, az Oroszlán a Bridgertonban érzi magát

2024. május 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. május 29: A Kos kivételes ajánlatot kap, az Oroszlán a Bridgertonban érzi magát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint fejlődést tapasztalnak a csillagjegyek az életükben vagy a személyiségükben. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Maradj nyitott minden lehetőségre, amit a nap hoz, Kos. Meg fogsz lepődni azokon a hihetetlen lehetőségeken, amiket ma a sors az utadba sodor. Még az is lehet, hogy visszautasíthatatlan üzleti vagy karrierrel kapcsolatos ajánlatot kapsz.

Bika

Győződj meg arról, hogy egyenlő mennyiségű az adok-kapok az életedben, kedves Bika. Néha, amikor szeretsz valakit, hajlamos vagy túl sokat adni neki. Ügyelj arra, hogy te ugyanannyit kapj vissza, mint amennyit adsz.

Ikrek

A mai napon az egyetlen dolog, amire vágysz, az a pihenés. Megérdemelsz egy kis szünetet, szóval töltsd ezt a napot úgy, ahogy szeretnéd, Ikrek. Amennyire csak tudod, tedd félre a kötelezettségeidet.

Rák

Ne hagyd, hogy mások összezavarjanak. Jó úton haladsz! Erős akaratod van, és a csillagok támogatásával könnyedén elérheted a kitűzött céljaid, ezért most nem szabad letérni a kijelölt utadról.

Oroszlán

Váratlanul megismerkedhetsz egy különleges személlyel, akivel kapcsolatban az lehet az érzésed: olyan, mintha A Bridgerton családból lépett volna ki. Már most olyan dolgokat élsz meg mellette, amiket eddig még sosem.

Szűz

A mai napon nagyon inspirált leszel és fantasztikus ötletek jutnak az eszedbe. Rá is pörögsz arra, hogyan valósíthatnád meg őket. Érdemes lehet megosztani néhány elképzelésedet másokkal, mert az is lehet, hogy segítséget kapsz.

Mérleg

Ha ma elég nyitott vagy Mérleg, új és izgalmas emberekkel ismerkedhetsz meg. Ezek a személyek valamilyen módon a segítségedre lehetnek és gazdagabbá tehetik az életedet.

Skorpió

Szeretnél fejlődni? Ma lehetőséged is nyílik egy új készség elsajátítására. Hamarosan szintet léphetsz a karrieredben vagy a vállalkozásodban, amihez szükség van arra, hogy most képezd magad.

Nyilas

Ha szeretnél ma sikereket elérni, fontos, hogy mozgásban maradj. Nem szabad túl sokat teketóriázni. Bízz magadban, hogy képes vagy jó döntéseket hozni és cselekedj bátran!

Bak

A dolgok gyorsan haladnak az életedben, de adott minden képességed ahhoz, hogy lépést tudj tartani. Még jobb lehetőségeket ragadhatsz meg, ha összefogsz másokkal. A mai napon bárkit meg tudsz győzni bármiről!

Vízöntő

Ez egy jó nap arra, hogy kiszállj a lövészárokból és elhagyd a csatamezőt. Éppen eleget küzdöttél és tettél másokért. Ha nem kezdesz el magadra gondolni, sosem leszel igazán boldog. Döntsd el ma, hogy hazatérsz önmagadhoz.

Halak

Ne várj arra, hogy valaki más tegye meg az első lépést, Halak. A benned lévő égető nyugtalanság egyértelmű jele annak, hogy egy bizonyos dolognak meg kell történnie. Itt az idő Halak, menj elébe a dolgoknak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves