Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. május 27-június 2.: Az Oroszlán nagyszerű hírt kap, a Bak szerelmi élete váratlan fordulatot vesz

2024. május 27.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. május 27-június 2.: Az Oroszlán nagyszerű hírt kap, a Bak szerelmi élete váratlan fordulatot vesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Már a hét elején nagy változásokat hozhat a Merkúr a csillagjegyek életében. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ahhoz, hogy elérd pénzügyi céljaidat, meg kell találnod a bőségtől való félelmeid gyökerét. Amint a Merkúr 27-én kapcsolatba kerül a Szaturnusszal, egy pénzügyi tanácsadóval, esetleg egy barátoddal vagy a kedveseddel folytatott beszélgetés közben rájössz, mi a valódi problémád.

Bika

Ahogy teljesen átalakul az identitásod, rájössz: már nincs hely a szívedben bizonyos barátok és közösségek számára. Ezek az emberek valamikor olyan értelmesek voltak, de ma már úgy látod, hogy megváltoztak, és nem egyeznek az értékeitek. A Merkúr 27-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és bátorságot ad ahhoz, hogy elhatárolódj tőlük.

Ikrek

Ahogy elengeded a félelmeidet és szeretnéd megteremteni a belső békédet, rájössz, hogy élesebb határokat kell kidolgoznod a szakmai életedben. Uralkodó bolygód, a Merkúr utolsó hetét tölti a tudattalan szektorban, így sok ilyen felismerést tehetsz. 31-én készíts oda egy jegyzetfüzetet az éjjeliszekrényed mellé, mert ihletet kapsz egy álmodban.

Rák

A kitűzött célok magasztosak, de nem lehetetlenek. Ez a hét a mentorok kereséséről és a megvalósítható célok kitűzéséről szól. A Merkúr 27-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és támogatást nyújt az oktatásban és a kutatásban. Aztán 31-én Merkúr csatlakozik a szabad szellemű Uránuszhoz, és váratlan tanácsokat kaphatsz egy baráttól vagy kollégától.

Oroszlán

Ahhoz, hogy elérd a jelenlegi szakmai céljaidat, vissza kell lépned, és el kell fogadnod egy partner vagy családtag támogatását. A Merkúr 27-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ami erőt ad ahhoz, hogy segítséget kérj. Aztán 31-én a Merkúr együttállása az Uránusszal jó (de váratlan!) hírt hozhat egy állásról.

Szűz

Nagyon sokat tanulsz most magadról és a világról, miközben valójában intimitásra vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, ez a hét arról szól, hogy meghatározd, mi mellett szeretnél most elköteleződni. A Merkúr a 27-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ami támogatja az oktatás, a kutatás és a mély beszélgetés területeit.

Mérleg

Annak érdekében, hogy szembenézz a félelmeiddel, megold az adósságaidat, és valódi intimitást építs ki, minden nap dolgoznod kell a céljaidért. A Merkúr a 27-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ami támogatja a tiszta gondolkodást és a jó ítélőképességet. Aztán 31-én a Merkúr és az Uránusz együttállása vállalkozói ötletek kidolgozására késztethet.

Skorpió

A Merkúr 27-én találkozik a Szaturnusszal és arra ösztönöz, hogy átértékeled a kapcsolataidat és szükség szerint határokat állíts fel vagy éppenséggel falakat rombolj le. Aztán ahogy a Merkúr csatlakozik az Uránuszhoz, izgalmas együttműködési ajánlatot kapsz, ami elősegítheti a karrierrel kapcsolatos céljaidat.

Nyilas

Azt veszed észre, hogy egyre kevésbé bírod a rutint, a megszokott dolgokat. Ezzel együtt unalmasnak és egyhangúnak érzed az otthonodat is. A Merkúr 27-én találkozik a Szaturnusszal és arra biztat, hogy kérj támogatást a párodtól vagy egy barátodtól, és segítsen változást elérni életed azon területein, amikkel elégedetlen vagy.

Bak

Szeretnél visszatérni valamely régi terved megvalósításághoz? Újra gitározni szeretnél vagy esetleg elvégezni egy tanfolyamot? A Merkúr a 27-ei kapcsolódása a Szaturnuszhoz támogathat az ilyen jellegű törekvéseid megvalósításában. Aztán 31-én a Merkúr kapcsolatba kerül az Uránusszal, és egy beszélgetés hatására váratlan fordulatot vesz a szerelmi életed.

Vízöntő

Ha valaha is jól fogod érezni magad otthon, abba bele kell fektetned. Ha utálod a hálószobádat, ideje frissíteni! A Merkúr 27-én találkozik a Szaturnusszal és segít a megfelelő, kényelmes élettér kialakításában. Aztán 31-én a Merkúr és az Uránusz együttállása arra biztat, hogy további változtatásokat hajts végre az életedben.

Halak

A számodra megfelelő ütemterv és rutin megtalálása nem egyszerű folyamat, és rájössz, hogy ennek az egyik legfontosabb része a tested egészségének megőrzése! A Merkúr 27-én kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és támogatja a bőrápolási rutin tökéletesítésére irányuló törekvéseidet. Aztán 31-én a Merkúr csatlakozik az Uránuszhoz, ami ideális az edzési rutinod megváltoztatásához.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves