Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERENCSÉS NAPOK

3 csillagjegy, akinek különösen szerencsés lesz ez a hét

2024. május 27.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp
3 csillagjegy, akinek különösen szerencsés lesz ez a hét
© Shutterstock

3 csillagjegynek szerencsés napokat tartogat ez a hét, különösen szuper dolgokban lesz részük.


3 csillagjegy számára emlékezetes lesz ez a hét, olyan dolgok történhetnek velük, amelyekre sokáig emlékezni fognak. Bármibe belekezdenek, a siker koronázza.

Bak

A Bakok különösen profitálhatnak a Jupiter Ikrek energiájából. Készen állsz a változásra, számos ötleted van, és úgy érzed, hogy aktívan szeretnéd átformálni a világot és az életedet. A jegyedben lévő hold most támogat abban, hogy felismerd, mi az, amit el tudsz és akarsz elengedni, és mik a maradandó értékeid és prioritásaid. 

Ikrek

Ezen a héten az Ikrek számára a világ pontosan olyan, amilyennek lennie kell: mozgásban van. Mindenütt élet, mindenhol történesek, mindenhol sokszínűség – minden érdekes valamilyen szempontból. Hasonlóan érzed magad, mint egy gyerek a játékboltban. El vagy ámulva. Csodálod a mindennapokat. Az, hogy valami ilyesmit átélhetsz, értékes ajándék.

Oroszlán

Ezen a héten az Oroszlánok úgy kezelik a konfliktusokat, akár a reggeli sminket – abszolút kiválóan. A belső és interperszonális konfliktusokat nem egyszerűen kompromisszumok és tisztázások segítségével oldja meg, hanem színre viszi őket valami szépbe, gazdagítóba, amelyben mindkét, egymással össze nem egyeztethető oldal felragyog, igazoltnak tűnik és ebben a ragyogásban összeolvad. Amit te és a körülötted élők most megértenek: Mindennek van jó és rossz oldala is egyszerre. Semmi sem értelmetlen.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves