Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

Horoszkóp: a Jupiter belépett az Ikrekbe – ezt jelenti ez a te csillagjegyednek

2024. május 26.

7 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp ikrek jupiter
Horoszkóp: a Jupiter belépett az Ikrekbe – ezt jelenti ez a te csillagjegyednek
© Fotó: Shutterstock/True Touch Lifestyle

A horoszkóp szempontjából rendkívül fontos időszak kezdődött most: a Jupiter bolygó ugyanis 12 év után először újra belépett az Ikrek csillagjegybe. Alább találod, hogy a te számodra ez mit jelent.


Ebben a különleges horoszkóp-összeállításban most a Jupiterre koncentrálunk, amit az asztrológiában a „Nagy jótevő” néven is szoktak emlegetni. Nemcsak azért, mert a Naprendszer legnagyobb bolygójáról van szó, hanem azért is, mert nagy befolyással bír, ha a növekedésről, gyarapodásról, bölcsességről van szó. A Jupiter felnagyít, megsokszoroz mindent, amivel kapcsolatba kerül, és mivel ez a bolygó tegnap újra belépett az Ikrek csillagjegybe. Ilyen 2012-ben fordult elő utoljára, ekkor haladt át utoljára a Jupiter az Ikreken. Ez az együttállás általánosságban azt jelenti, hogy nagyobb hangsúlyt kap a kommunikáció, az intellektus és az alkalmazkodókészség. Hogy konkrétan a te csillagjegyedre nézve mit jelent a Jupiter az Ikrekben, azt pedig alább találod.

Kos

A következő egy évben a Jupiter a kommunikáció, a gondolkodási folyamatok és a közvetlen környezeted házán fog áthaladni, ezeken a területeken lesz tehát lehetőséged a fejlődésre. Remek időszak ez arra, hogy valami új dolgot tanulj meg, belekezdj egy kurzusba, vagy akár egy eddig számodra ismeretlen helyre utazz el – egy ilyen utazás többféleképpen is gazdagíthatja a gondolkodásodat és a személyiségedet.

Bika

A Bika számára az anyagi helyzet javítására ad esélyt a Jupiter az Ikrekben. Ez most a gyarapodás, növekedés időszaka lehet számodra, de nemcsak pénzügyi szempontból, hanem az önismeret, illetve az önbizalom tekintetében is. Az új befektetések, illetve új anyagi lehetőségek magukkal fognak hozni új sikerélményeket, ez pedig az önbizalmad megerősödését hozza majd magával.

Ikrek

A most kezdődő egy éves időszak, a Jupiter áthaladásának az időszaka sok mindenben párhuzamban áll most a 2012-13-as időszakkal, amikor ez a bolygó utoljára keresztezte az Ikreket. Ha még elmékszel arra az esztendőre, felidézheted, hogy milyen periódus tér most vissza az életedbe. De miközben egy ciklus ugyanahhoz a ponthoz érkezett, az élet halad előre továbbra is, és ez az időszak számodra egyben egy új fejezet is lesz: megváltozol, megváltozik az életed, és ezek az újdonságok optimizmust és inspirációt hoznak a szívedbe.

Rák

Az Ikrekbe való belépéssel a Jupiter most egy igazán spirituális időszakot nyit meg a Rák számára. Az önvizsgálat és az önismeret hónapjai lesznek ezek a számodra, figyeld, hogy merre vezetnek a csillagok ezen a belső úton haladva! Olyan élményeid lesznek, amik nyomán sokmindent át fogsz értékelni, rengeteg belső folyamat révén máshogy állsz majd hozzá egy sor dologhoz, gyökeresen meg is változhatsz. Folyamatos befelé figyeléssel elérheted, hogy a változások tudatosan menjenek végbe benned.

Oroszlán

Az Oroszlán számára a hosszú távú célok elérésében segít majd a Jupiter. A sprintek helyett ez most elsősorban a maratonfutás időszaka: a kitartó munka sokszoros eredményt hoz majd ebben az időszakban. Ezzel párhuzamosan a baráti köröd is bővülőben lesz: új embereket ismersz meg, új kapcsolatokra, összeköttetésekre teszel majd szert a most következő hónapokban.

Szűz

A Szűz életében elsősorban a karrier terén hoz gyarapodást és bővülést a Jupiter. Új feladatok találnak majd meg, amikben sikert találhatsz, szóval érdemes belevágni! Megalapozhatod a jövődet ebben a kedvező időszakban, ami akár egy teljes évig is eltarthat. És ezek a professzionális sikerek persze nem maradnak észrevétlenek sem: ha odateszed magad, most rengeteg fontos emberre gyakorolhatsz kedvező benyomást.

Mérleg

A Mérleg számára egy fontos utazást, új dolgok megismerését jelzi előre a horoszkóp arra a nagyjából egy éves időszakra, amíg a Jupiter az Ikrekben tartózkodik. Lehet ez egy belső, lelki utazás is, de minden bizonnyal egy fizikai, valós utazás szintén megvalósul majd, ami segít megértened egy sor dolgot a világgal kapcsolatban, illetve arra nézve is, hogy igazából hol van a te helyed a világban.

Skorpió

A Skorpió számára különösen erős öngyógyító erőt hoz most a Jupiter. Bármi sérülés, feszültség, trauma is merüljön fel a múltból, ennek most az lesz az értelme, hogy végre egyszer és mindenkorra megbirkózz a dologgal, végleg lezárd azokat a fejezeteket, amiken talán már egy ideje túl kellett volna lépni, és ezzel tartós lelki békét és egyensúlyt teremts meg a lelkedben. És természetesen a lelki és testi egészség nem választható el egymástól: ez a bizonyos belső béke a fizikai egészségedre is rendkívül pozitív hatással lesz.

Nyilas

A Nyilas számára a hosszú távú, bőséget hozó személyes kapcsolatok megalapozásának az ideje ez a ma kezdődött, nagyjából egy éves időszak. Ez érzelmi és hivatalos kapcsolatokra egyaránt értendő. Ha már tartós kapcsolatban van, a Nyilas számára arra is jó időszak lehet ez, hogy a viszonyt új alapokra helyezze, megnyitva ezzel az utat a további elmélyüléshez. Könnyebben megtalálod majd a hangot a partnereddel legyen szó akár párkapcsolatról, akár munkáról, meglesz a közös hullámhossz!

Bak

A Bak számára életmódváltáshoz nyújt inspirációt ez az időszak, a Jupiter megadja a kezdőlöketet ahhoz, hogy új, jobb, egészségesebb szokásokat alakíts ki. Bár az Ikreken való áthaladás időszaka egy teljes évig tart, már néhány hét leforgása alatt is meglátod majd, hogyan indulnak be azok a szerves változások, amik gyarapodást és gyógyulást hoznak majd az életedben. Nem lesz szükség éles váltásokra vagy drasztikus elhatározásra, hanem egyik lépcsőfokról a másikra lépve juthatsz majd egyre feljebb.

Vízöntő

A Vízöntő számára most egy izgalmakkal, kalandokkal, szórakozással teli egy évet nyit meg a Jupiter. Amihez tehetséged van, amiben igazán jó vagy, annak szentelheted majd most magad, kiteljesedhetsz ezekben a szívedhez igazán közel álló dolgokban. Ez persze az önbizalmadat is növeli majd, és kívülről is látható eredménye lesz annak, hogy mennyire jól érzed magad a bőrödben. Az sem kizárt, hogy egy vagy akár több hódolót is bevonzol majd, hiszen rendkívül vonzóvá tesz majd az az időszak.

Halak

A Halak számára az otthon és a család szempontjából fontos időszak kezdetét hozta el a Jupiter belépése az Ikrek csillagképbe. Nem kizárt, hogy bővülni fog a család, és az is lehet, hogy a lakásod szempontjából is gyarapodást, pozitív változást hoz ez az időszak: ha például felújítást vagy akár költözést tervezel, arra rendkívül kedvező ez most kezdődött periódus. Az otthonodat és a családodat érintő változások az elkövetkezendő egy évben mind-mind egy gazdagabb, szebb jövő felé mutatnak majd.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves