Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BOLDOG HETEK

Sikert hoz a Merkúr-tranzit ezeknek a csillagjegyeknek

2024. május 25.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp szerencse Merkúr-tranzit
Sikert hoz a Merkúr-tranzit ezeknek a csillagjegyeknek
© Shutterstock

A Merkúr-tranzitnak köszönhetően, több csillagjegyre sikeres időszak vár.


A Merkúr-tranzit sikereket hoz az életünkbe, 3 csillagjegynek különösen nagy mértékben. Nézzük, kik azok, akik egy minden eddiginél boldogabb és eredményesebb időszakba lépnek.

Kos

Itt az ideje, hogy valami új dologba kezdj, ami merészséget, bátorságot, és remek kommunikációt igényel. Tele vagy ötletekkel, képes vagy világosan és tömören kifejezni magadat. Ennek ellenére, figyelned kell arra, hogy a beszéded ne legyen túl durva és sértő, csak és kizárólag az eredményre fókuszáló. Néha egy kicsit óvatosabbnak és tapintatosabbnak kell lenned. Nem mindig az impulzív kommunikáció a legjobb módja annak, hogy a szakmai vagy a magánéletedben sikeres légy. Ez egyébként az önfelfedezés egyik legjobb időszaka is, lehetőség az új dolgok elsajátítására. Sőt, akár friss tanulmányokba is érdemes belekezdened.

Rák

A mindig gondoskodó Rák számára a Merkúr-tranzit egy esély a mélyebb szakmai elismerésre, az előléptetésre. Különösen igaz ez azokra a Rákokra, akik nyilvános beszédben, írásban, vagy tárgyalásokon bizonyítják napról-napra a képességeiket. Most ugyanis nagyobb figyelmet kaphatnak, ami új lehetőségeket hozhat. Ezzel szemben a rákoknak vigyázniuk kell, hogy ne legyenek túl érzékenyek a kritikára, mert az megingathatja az önbizalmukat, és az most nem fér bele az életükbe. Rendkívül fontos ebben az időszakban megőrizni a higgadtságot, és a tiszta gondolkodás képességét. Ez az időszak remek alkalom arra, hogy újratervezd a munkastratégiádat, és újragondoldd azt, hol van a világban betöltött helyed.

Halak

Szerencsés időszak vár rád a pénzügyekben, ha szeretnél többet keresni, és ha  többen figyelnének oda  a tehetségedre, akkor ez a tökéletes alkalom. A remek fantáziádnak most sokat köszönhetsz, a művészet, a zene vagy a Kézművesség területén nem várt sikereket tapasztalhatsz. Mégis óvatosnak kell lenned a pénzügyi döntések meghozatalával, mert sokan próbálnak rávenni arra, hogy menj bele olyan ügyletekbe, amelyekkel később megütheted a bokádat. Ha ezeket sikerül kiszűrnöd, onnantól már csak felfelé vezet az út. A vezetőknek most nagyobb az esélyük a jövőbe mutató elképzeléseik megvalósítására, ez a bolygóállás egy felhívás a Halak számára, hogy lépjék át a személyes határaikat, és tegyék helyre az önbecsülésüket.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves