Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 21: A Skorpiót meglepi egy barátja, a Bak pénzügyi sikerre számíthat

2024. május 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. május 21: A Skorpiót meglepi egy barátja, a Bak pénzügyi sikerre számíthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint érzelmileg megterhelő nap vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma lehetőséged lesz ragyogni, Kos. Amíg mások küzdenek a napi kihívásokkal, te lazán megoldasz mindent. Bár néha neked is ingadozhat a hangulatod, összességében sikeres napod lesz.

Bika

Adj hálát azoknak az embereknek, akik a legértékesebbek számodra, Bika. Ma az a legfontosabb, hogy emlékezz azokra, akik segítettek az utadon és kifejezd az irántuk való érzéseidet.

Ikrek

A mai napon valószínűleg erőteljes és heves érzelmek próbálnak meg eluralkodni rajtad, kedves Ikrek. Ne hagyd, hogy mások felbosszantsanak, és azt se engedd, hogy meggondolatlanul, az érzelmeidre hallgatva cselekedj.

Rák

Összetűzésbe kerül az elméd a szíveddel, és ez ma eléggé megnehezíti a napodat. Tudod, mit kellene tenned, de úgy érzed, érzelmileg képtelen vagy rá. A legjobb lenne, ha ma nem tennél semmit.

Oroszlán

Szomorú vagy, mert azt érzed, mindenki más jól halad körülötted, egyedül te vagy elmaradva, és nem tudsz abban a tempóban haladni, amilyenben szeretnél. Ne csüggedj Oroszlán, ez egy ilyen nap, és a holnap új lehetőségeket hozhat!

Szűz

A mai napon te döntesz: hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak vagy megtartod a gyeplőt, és nem bosszantod fel magadat. Ha úgy döntesz, megőrzöd a hidegvéredet, mindenképpen előnyödre fog válni.

Mérleg

Légy óvatos, Mérleg, mert ma hajlamos lehetsz saját magadat lehúzni azzal, hogy túl szigorú és kritikus vagy. Be kell látnod, hogy te is ugyanolyan ember vagy, mint más, és szabad hibáznod.

Skorpió

A munkahelyeden ma eléggé megtépázhatják az idegrendszeredet és már elkönyvelnéd, hogy pocsék napod lesz, ám egy barátnődnek sikerül megmentenie egy kellemes meglepetéssel.

Nyilas  

A mai nap elég intenzív lesz, Nyilas. Még mindig lehetnek benned negatív érzelmek a múlt hétről. Használd ezt a napot a stressz enyhítésére. Beszélj valakivel, aki közel áll hozzád, vagy menj el futni!

Bak

A környezeted ma kissé ellenséges lehet veled. Talán a töretlen jókedved vagy az elért eredményeid miatt féltékenyek rád. A mai napon is újabb pénzügyi sikert érhetsz el. Fontos, hogy ne engedd, hogy elérjék céljukat és lehúzzanak téged!

Vízöntő

Kellemes napra számíthatsz, hiszen mindenhonnan támogatást kapsz. A munkahelyeden megkönnyítik a dolgodat, ahogy otthon a szeretteid is, mintha mindenki azért igyekezne, hogy neked jó legyen. Élvezd ki, Vízöntő!

Halak

Nincs azzal a baj, ha ma még nem te leszel a munka hőse. Végezd el a legfontosabb feladatokat, és nyújtsd meg a pünkösdi ünnepeket még egy nappal. Lazíts, hiszen rengeteg lehetőséged lesz még bizonyítani!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves