Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VÁLTOZÁSOK

3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét a nyár

2024. május 16.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp nyár változás
3 csillagjegy, akinek megváltoztatja az életét a nyár
© Shutterstock

3 csillagjegy számára ez a nyár nagyon különleges lesz, ők ugyanis hatalmas változásokra számíthatnak.


3 csillagjegynek nem kell sokat várnia a változásra, a nyár fenekestül felforgatja az életüket. Hogy te is azok között vagy-e, akiknek új fordulatot vesz az életünk nyáron, azt most eláruljuk.

Kos

A Kos mindig tele van energiával, egyszerűen képtelenség számára, hogy a negatívat vagy, az unalmasat lássa a mindennapokban. Most azonban a szokásosnál is extrémebben kíváncsi, kívánja a változást. Ez pedig eljön, ugyan az élete meglepetéseket tartogat, most tényleg minden megváltozhat. Nincs mitől tartania, mert általában jól veszi a változásokat, és ez most sem lesz másképp. 

Ikrek

Az ikrek nagyon kíváncsiak, általában nyughatatlanul keresnek valamit, ami megmutatja, hogy mi a helyes irány. Ez most sem szűnik meg, elvégre válaszokat kaphatnak azokra a kérdésekre, amelyeket eddig feltettek. Ez pedig változásokat hoz, de az Ikrek jegy szülötte arról is ismert, hogy rendkívül gyorsan alkalmazkodik a változó körülményekhez. Most is így lesz, ez az időszak ugyan áldozatokat követel, de a végeredmény felbecsülhetetlen lesz az Ikrek számára.

Nyilas

A Nyilas nem retten meg a határok feszegetésétől, ez pedig nagy ajándékot hoz neki. Remekül látja a döntéseinek következményét, ennek köszönhetően pedig mindig tudja, mi a legjobb döntés a számára. Most végre beigazolódni látszik, hogy az elmúlt években nem hozott rossz döntéseket. Ez erőt ad neki, hogy továbbra is a megérzéseire hallgasson, amely soha nem viszi tévútra.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves