Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 10.: A Kos sikert sikerre halmoz, az Ikrek életébe megérkeznek a változások

2024. január 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. január 10.: A Kos sikert sikerre halmoz, az Ikrek életébe megérkeznek a változások
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint izgalmas lehetőségek nyílnak meg a csillagjegyek előtt. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A Hold belépett a Bak jegyébe, a munka- és társadalmi státuszodba. Ez egy olyan nap, amikor sikert sikerre halmozhatsz. Érdemes keményen dolgoznod, nagyszerű eredményekkel zárhatod a napod.

Bika

Ideje lenne kedves Bika valami újat tanulni. A Hold a Bakban arra inspirál, hogy fejleszd a meglévő tudásodat vagy új ismereteket szerezz, méghozzá olyanokat, amiket a munkádban is tudnál hasznosítani.

Ikrek

Eljött a változás ideje, Ikrek. Az aktuális bolygóállások növekedési, fejlődési lehetőséget biztosítanak. Felmerülhet a költözés, az utazás, egy közös üzlet lehetősége, de akár a munkahelyváltás is terítékre kerülhet.

Rák

Készen állsz, hogy beleugorj valami újba. Ez lehet egy kapcsolat, egy projekt vagy akár utazás. A Hold belép a Bakba, a kötelezettségvállalások szektorába, és ez az az időszak, amikor sikeresnek érzed magad az életben.

Oroszlán

Csak azért, mert elmúlt az év első napja, nem jelenti azt, hogy nem tehetsz újévi fogadalmat, és tarthatnád be azt. A Hold éppen a Bakban halad át, a munka és a napi szokások szektorában, és ez a tökéletes alkalom arra Oroszlán, hogy új célokat tűzz ki magad elé.

Szűz

Csodálatos művészi oldalad van, ami ma a főzésben, sütésben vagy otthonod dekorálásában mutatkozhat meg. Annyira kreatívnak érzed magad, hogy kedvet kaphatsz ahhoz, hogy komolyabban is foglalkozz a választott területtel.

Mérleg

Rendre vágysz az életben, és ez a mai nap tökéletes ahhoz, hogy megtedd a szükséges lépéseket egy rendezett és harmonikus otthonért. Ne félj megszabadulni azoktól a dolgoktól, amikre már nincs szükséged.

Skorpió

A Bak Hold érzelgősségre hajlamosíthat, ami nehézségeket okozhat, hiszen a környezeted nincs hozzászokva ahhoz, hogy ilyen nyíltan kimutatod az érzéseidet, emiatt sokan nem fognak ma megérteni téged, ami persze frusztálhat.

Nyilas

A Hold belépett a Bak jegyébe, a személyes érdekeid szektorába, ami segít könnyebben megvalósítani a céljaidat. Ambiciózus természeted fényesen ragyoghat ebben az időben, mert nincs számodra lehetetlen.

Bak

Mivel a Hold a te jegyedben jár, így most rettenthetetlennek érzed magad, kedves Bak. Jó, hogy tele vagy önbizalommal és tettvággyal, de ügyelj arra, hogy ne ess át a ló túloldalára.

Vízöntő

Néhány dolgot a legjobb magadban tartani. A Hold belépett a Bakba, a spiritualitás és a rejtett ellenségek szektorába. Légy óvatos a napokban, mert egyesek visszaélhetnek azzal, amit mondasz.

Halak

Nem okoz gondot felgyűrni az ingujjadat, és keményen megdolgozni azért, amit akarsz. A Hold a Bakban jár, és segít abban, hogy elérd a karrierrel, üzlettel kapcsolatos céljaidat, így már ma is sikert érhetsz el.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves