Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, aki csalódni fog a szerelemben a napokban

2024. január 09.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki csalódni fog a szerelemben a napokban
© Shutterstock

3 csillagjegy szerelmi élete nem fog a legjobban alakulni. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy csalódni fog a szerelemben a napokban. Csalódás, viták és több probléma is jelen lesz a párkapcsolatokban, de a szingliknek sem lesz könnyű dolgok az elkövetkezendő időszakban. Mutatjuk!

Rák

A párod egyre kevesebb időt tölt veled, és nagyon az okát sem tudja megmondani, miért szorult így háttérbe a kapcsolatotok. Természetes, hogy ez neked fáj, de amíg ő nem hajlandó őszintén kommunikálni feléd, addig nem sokat tehetsz. A jó hír, hogy a családodra és a barátaidra bármilyen nehézségnél számíthasz, így most is ott lesznek neked, hogy kisírd magadat a vállukon. Ne aggódj, hamarosan minden jobb lesz!

Szűz

Ismerkedtél valakivel, aki egyszer csak köddé vált? Frusztráló érzés, de fontos tudnod, hogy nem magadban kell keresned a hibát. Érthető, hogy te már többet képzeltél bele a kapcsolatba, de sajnos előfordul, hogy félreismerünk embereket. A jó hír az, hogy néhány hét múlva már sokkal szerencsésebb időszak elé nézel, de most fókuszálj a mentális egészségedre.

Nyilas

A pároddal sok vitátok lesz az elkövetkezendő napokban, és nagyon úgy tűnik, hogy képtelenek vagytok kompromisszumot kötni. Ennek azonban az is az oka, hogy szerinted ő nem veszi túl komolyan a kettőtök kapcsolatát. Talán a probléma az, hogy jelenleg egymás számára nem vagytok megfelelőek, legalábbis addig nem, amíg nem tudjátok megbeszélni az elmúlt időszak történéseit. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves