Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakul a szerelmi élete a héten

2024. január 08.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakul a szerelmi élete a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy számára nagy felüdülést tartogatnak a következő napok.


A hét második felében rengeteget tanulhat magáról egy-egy csillagjegy. Bár nem minden tapasztalat lesz kellemes, de mindenképpen a személyiségfejlődést támogatják az új élmények.

Egyeseknek azonban igazán örömtelien alakulnak a napjai, hiszen a szerelem terén nagy sikereket könyvelhetnek el.

Nézd meg, hogy te is a szerencsések közé tartozol-e!

3 csillagjegy, aki gyönyörű napoknak néz elébe

Bika

Nehezen bízol meg az emberekben, az óvatosságod pedig gyakran valóban indokolt. A társad azonban olyan biztonságot teremt számodra, ami teljes mértékig megnyugtat, és úgy érzed, végre a megfelelő ember mellett vagy. Élvezd ki ezeket a napokat, mert a most megtapasztalt élmények lesznek a kapcsolatotok valódi alapjai.

Ikrek

Bár általában nyitott vagy arra, hogy minél mélyebben megismerd a szerelmed, de mindig azt reméled, hogy nem derülnek ki a kevésbé előnyös tulajdonságok a másikról, mert nem akarsz csalódni az imádott személyben. Ez azonban most elkerülhetetlen, de ne aggódj, mert ennek hatására a kapcsolatotok egy új szintre lép majd.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Most jöhet el az a pillanat, hogy a társaddal teljes mértékig elköteleződtök egymás mellett. Régóta vártál erre, és néha talán meg is inogtál, de nem véletlenül alakult így az életetek. Ami ezután következik, az pedig életed legnagyobb kalandja lesz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves