Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nagy fordulatot vesz az élete január első felében

2024. január 02.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek nagy fordulatot vesz az élete január első felében
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy fontos napokra számíthat. 


Kíváncsi vagy a horoszkóp legújabb üzenetére? Úgy tűnik, hogy 3 csillagjegy számára nagyon fontos időszak következik, és nagy fordulatokra számíthatnak az elkövetkezendő napokban. Lássuk, hogyan indul nekik a 2024-es év! 

Bika

A magánéletedben számíthatsz hatalmas változásokra. Elsősorban eljön az az időszak, amikor több embert is elengedsz az életedből annak érdekében, hogy te fejlődhess, valamint a saját mentális egészséged helyezd az előtérbe. Szerelem terén azonban valaki betoppan az életedbe, akinek sikerül levennie a lábadról, és egy olyan kapcsolat lehet, ami már az elején nagyon komoly lesz. Vigyázz azonban, hogy a bizalmatlanságoddal ne szalassz el remek lehetőségeket, inkább kommunikálj, és a partnered így tud válaszolni a kérdéseidre.

Ikrek

A karrieredben elképesztően fontos napok jönnek. Több remek lehetőséget kapsz az elkövetkezendő időszakban, sőt a jelenlegi munkahelyeden is fontosabb feladatokat akarnak rád bízni a feletteseid. Fontos azonban kiemelni, hogy a döntést nem lesz könnyű meghoznod, de a legjobb, ha az anyagi javak mellett azt is nézed, hol tudnál a legtöbbet fejlődni. Szerencsérea  családod és a barátaid mindenben támogatnak. Az biztos, hogy imádni fogod a tényt, hogy rengetegen elismerik a munkádat.

Oroszlán

Úgy érzed, hogy 2024-ben sokkal többet kell magaddal törődnöd, és a jó hír, hogy ezt már januárban elkezded. Ennek köszönhetően fontos lehetőségek és pillanatok várnak rád. Egy nagy utazás is szóba jöhet, ugyanis egy régi barátod fantasztikus ajánlatot fog tenni neked, amit nehéz lesz visszautasítani. Emellett pedig el fogsz gondolkodni azon is, hogy a karrieredben és a magánéletedben, mire vágysz pontosan. Nagy döntéseket fogsz meghozni hamarosan, amik az egész évedre nagy hatással lesznek. A szerelmi életed pedig szintén fellendül a napokban.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves