Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád januárban a csillagjegyed szerint

2024. január 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp januári horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád januárban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az év első hónapja igazán szerencsésnek ígérkezik. A januári karrierhoroszkópból megtudhatod, hogy munkahelyi sikerekre vagy nehézségekre számíthatsz-e!


2024 első hónapja sok lehetőséget, valamint munkát hoz, és a legtöbben élvezhetik is majd az erőfeszítéseikért járó sikert. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a januári karrierhoroszkópodat:

Kos

A Mars január 4-én belép a Bakba, és hihetetlenül szenvedélyessé tesz a munkádban. Kimondottan termelékeny leszel és mindenkit meglepsz az eredményeiddel. A január 11-i újhold hatalmas löketet ad a karrierrel kapcsolatos céljaid eléréséhez, de arra is rámutathat, mit lenne érdemes tanulnod, ami hosszú távon sikert hozhatna.

Bika

Segítséget kaphatsz egy baráttól vagy ismerőstől a munkahelyváltáshoz, vagy hogy megvalósíthasd más karrierrel kapcsolatos céljaidat. Végre lehetőséged adódhat olyannal foglalkozni, amivel mindig is szerettél volna, de legalábbis szívvel-lélekkel csinálnád, és még jövedelmező is lenne!

Ikrek

A karrierrel kapcsolatos céljaid komoly változásokon mennek keresztül és talán úgy döntesz: ideje valami teljesen mással foglalkoznod. Néhány Ikrek pedig úgy dönt, hogy ideje a nagy álmát követnie, és ennek érdekében hajandók jelentős áldozatokat hozni. Olyanok is lesznek a jegy szülöttei között, akik a munkahelyükön érnek el sikert.

Rák

A forró hangulatú Mars belép a kapcsolati zónádba január 4-én, és könnyen összetűzésbe keveredhetsz a kollégáiddal. A hónap végén már javulhat a helyzet, de addig ügyelned kell arra, hogy a konfliktusok ne rontsanak a munkahelyi teljesítményeden, kedves Rák. De talán ez lehet az a pont, amikor elgondolkodsz a munkahelyváltáson.

Oroszlán

Kreativitásod szárnyal ebben a hónapban. Ez segítségedre lesz a munkahelyi problémák megoldásában, és a terveid kivitelezésében. Viszont rengeteg munkát sóznak a nyakadba, ami miatt sokszor feszült lehetsz. Viszont január végén egy barátod segíthet előnyösebb pozícióba kerülni vagy akár munkahelyet váltani.

Szűz

Kedvező energiák érkeznek a hónapban, amik rendkívüli kreativitással áldanak meg, és ennek nagy hasznát veszed a munkádban vagy a szenvedélyprojektedben. Viszont a munkahelyi körülmények miatt előfordulhat, hogy stresszes leszel. Nagyon figyelj arra, hogy levezesd a feszültséget, Szűz, különben már az év elején lerobbanhatsz testi és lelki szinten egyaránt.

Mérleg

Nagyon elszánt leszel januárban, és keményen fogsz dolgozni, hogy megmutasd, mire vagy képes. Sikerül is lenyűgöznöd a feletteseidet. Azért ne ess túlzásokba, és arra is számíts: nem biztos, hogy már a hónapban kifizetődnek az erőfeszítéseid.

Skorpió

Légy bátor, Skorpió, és kérj bátran előléptetést vagy válts munkahelyet, ha úgy érzed, eljött az ideje. Nagyon vágysz arra, hogy végre szintet lépj az életben. Talán ebben lesz a segítségedre a január 25-ei esemény is, ami jelentős változást hozhat a karrieredben.

Nyilas

Tudod mihez alkalmas ez a hónap, Nyilas? Az előléptetés kéréséhez, az új ügyfelek szerzéséhez, de még a munkahelyváltásghoz is. Használd ki a meggyőző erődet ahhoz, hogy előrébb juss a munkahelyeden vagy akár új ügyfeleket, befektetőket szerezz.

Bak

Nagyon szerencsés hónap elé nézel. Végre megcsillogtathatod a tudásodat, a képességeidet, és ez akár előléptetést is hozhat neked. Minden karrierrel kapcsolatos erőfeszítésed kifizetődő lesz, akár alkalmazott, akár vállalkozó vagy.

Vízöntő

Most kevésbé foglalkoztat a karriered, mert más dolgok kötik le a figyelmedet. Szeretnél valami nagy dolgot véghez vinni. Talán azon töprengsz, hogy hosszú távon szeretnél valamilyen értékesebb munkát végezni, amivel hozzájárulhatsz a világ, de legalábbis az emberek helyzetének javításához. Szép gondolat!

Halak

A január az év egyik legjobb hónapja a szakmai hálózat bővítésére. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segíthetnek megvalósítani a céljaidat, akár a munkahelyeden belül. Ha vállalkozó vagy, lehetőséged nyílik új ügyfeleket, vendégeket szerezni, és felpörgetheted a vállalkozásodat. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves