Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire egy sorsfordító találkozás vár a napokban

2024. január 07.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy sorsfordító találkozás
 3 csillagjegy, akire egy sorsfordító találkozás vár a napokban
© Shutterstock

3 csillagjegyre sorsfordító találkozás vár. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyre sorsfordító találkozások várnak. Az biztos, hogy váratlan meglepetésekben és boldogságban nem fognak hiányt szenvedni a szerencsések. Görgess lejjebb, és meglátod, hogy a te csillagjegyed is itt van-e a listában. 

Bika

A szerelmi életed minden eddiginél izgalmasabb fordulatot vesz. Ez azt jelenti, hogy a baráti társaságodon keresztül találkozhatsz valakivel, akivel azonnal érezni fogod a szikrát, és szinte biztos, hogy nagyon hamar sor kerül az első randira is. A többi talán már csak történelem lesz? A vonzalom rendkívül erős lesz, és a kapcsolatotok gyorsan fog haladni.

Mérleg

A karriereddel kapcsolatban bizonytalan vagy, de ez megváltozik, amikor egy régi ismerős olyan ajánlattal áll elő, amire nehéz lenne nemet mondani. Ez nagy lehetőség lesz arra, hogy fejlődj szakmailag, és bebizonyítsd, hogy mire vagy képes. Ne félj az újtól, hiszen meglátod, hogy idővel minden a helyére kerül. A barátaid és a családod is támogatnak.

Nyilas

Úgy érzed, hogy az elmúlt időszak problémáit senkivel sem tudod megbeszélni, de most a munkahelyeden egy új barátságot köthetsz, ami nagy hatással lesz a jövőben is az életedre. Ez a bizonyos személy a támaszod lehet, és a rengeteg közös tulajdonságotok csak még közelebb hoz titeket egymáshoz. Nem utolsó sorban pedig megértheti azt, amit más nem tudott.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves