Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. január 8-14.: A Rák szerencsés lesz a pénzügyekben, az Oroszlánt egy esemény nagyon boldoggá teszi

2024. január 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. január 8-14.: A Rák szerencsés lesz a pénzügyekben, az Oroszlánt egy esemény nagyon boldoggá teszi
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Komoly változások vannak készülőben a csillagjegyek életében. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ezen a héten erőteljesen dolgozik az életedben a Mars-energia és segít rendbe tenni a szerelmi életedet, a karrieredet és az egészségedet is. Felébred benned a harcos, és teljes gőzzel dolgozni kezdesz a vágyaidért, valamint azért, hogy jobb életet teremts magadnak.

Bika

Úgy érzed, az életednek alapos átalakításra van szüksége, Bika. A napokban meg is kezdheted a folyamatot, rögtön a testi-lelki egészségeddel, amire a fókuszt helyezed. Ebben lesz a segítségedre a Mars-energia, hogy képes legyél kitartani a terveid mellett, és ne add fel őket mások könnyedén.

Ikrek

Az a meglátásod, hogy drasztikus változásokra lenne szükséged, és pontosan látod, mi mindenen kellene változtatnod. Ez rendben is van Ikrek, csak ne kapkodj el semmit, és ne ess túlzásokba. Viszont a jó hír a következő: a napokban könnyen támogatókra lelhetsz, így még eredményesebb lehet az életmódváltásod.

Rák

Nagyon szerencsés leszel a héten. Ha egyedülálló vagy, most könnyedén párra lelhetsz, és az is lehet, hogy a munkahelyeden. A párban élők kapcsolata is komolyra fordulhat, és felmerülhet közöttük a házasság vagy a családalapítás. Az már csak hab a tortán, hogy a pénzügyekben is kedvező fordulatra számíthatsz.

Oroszlán

Ezen a héten úszni fogsz a szerelemben Oroszlán, és nagyon boldogok lesztek a kedveseddel. Újra fellángol köztetek a tűz, új izgalmak várnak rátok, sőt: talán egy olyan esemény is, ami tovább fokozza az örömötöket. Csak nem bővül a család? A napokban még az egyedülállókra is rámosolyoghat a szerencse.

Szűz

Ez a hét számodra a megújulásról szól, és készen állsz levetkőzni magadról a régi bőrt. Itt az ideje annak, hogy újra megtaláld önmagad. Ami igazán növeli az erődet ezekben a napokban, az a sok Mars-energia, és emiatt rettenthetetlennek érzed magad.

Mérleg

Rengeteg feladat és kihívás zúdul a nyakadba, Mérleg, de érdekes módon ezek egyike sem zavar, sőt, még szórakoztatónak is találhatod, hogy ennyi mindennel tudsz zsonglőrködni egyszerre. Ám a hét vége felé érdemes fokozatosan leadnod ezekből és lelassulnod, mert nem lenne szerencsés már az év elején kiégni.

Skorpió

Az egész hét arra megy el, hogy megszabadulj attól, amiről úgy gondolod: már nem éri meg vagy felesleges. Ez pedig komoly változásokat hoz a szerelmi életedben és a karrieredben is. Másoknak úgy tűnhet: gondolkodás nélkül felrúgod a dolgokat, de te valójában nagyon is tisztában vagy azzal, hogy mit csinálsz.

Nyilas

A napokban nagyon függetlennek és szabadnak érzed magad, Nyilas. Senkitől sem kérsz engedélyt, nem is vársz rá, egyszerűen teszed, amit jónak látsz. Mások szemében öntörvényűnek tűnhetsz, de valójában csak irigyek rád, mert bátor vagy, és olyan dolgokat is meg mersz lépni, amiket ők nem.

Bak

Újra szabadnak érzed magad, Bak. Visszakaptad a harci szellemedet, amit csak még jobban felerősített a Mars 4-ei belépése a Bakba, és ez segít elérni a szerelemmel és karrierrel kapcsolatos terveidet. A héten több területen is egy következő szintre léphet az életed.

Vízöntő

Ezen a héten sok minden csábíthat lustaságra, de az határozottan rossz hatással lenne rád, és ezt te is tudod. Újra gyerek akarsz lenni; nem akarsz felnőni. Ám sajnos nincs több pihenni és bizony szembe kell nézned mindazzal, amivel általában a felnőtteknek. Lehet, hogy ez nem tetszik, de az talán igen: lesz erőd elviselni azt, ami az utadba kerül.

Halak

Rettenthetetlenné válasz a héten, mivel belefáradtál az örökös aggódásba. A félelem a tavalyi verziód volt, de most nemrég úgy döntöttél: nem élhetsz tovább így. Tehát a napokban egy új hozzáállással igyekszel javítani az életeden. Sőt, készen állsz megküzdeni azért, hogy az álmaid valósággá váljanak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves