Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 29: A Skorpiónak heuréka pillanata lesz, a Bak élete 180 fokos fordulatot vesz

2024. április 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. április 29: A Skorpiónak heuréka pillanata lesz, a Bak élete 180 fokos fordulatot vesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma kiábrándító élményben lehet részük a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Csak azért, mert egy csalódást okozó személy már nem része az életednek, még nem jelenti azt: minden ember ugyanolyan. Az emberek változnak, ahogy a helyzetek is.  Valószínűleg ez az illető már nem volt jó hatással rád, és jót tettél magaddal azzal, hogy elengedted.

Bika

Nehéz lehet elengedni a régi szokásokat és hiedelmeket, még akkor is, ha tudod, hogy az új nézetek sokkal jobbak. Egy őszinte beszélgetés a barátaiddal elősegítheti a változást. Bízd rájuk magad!

Ikrek

Mindig is gyanítottad, hogy a munkád megbolondít, de eszedbe sem jutott, hogy emiatt meg is betegedhetsz. Tényleg megéri, Ikrek? Meglehet, ma felteszed magadnak ezt a kérdést.

Rák

Mennyi idő telt el azóta, hogy időt szántál a kedvenc bűnös élvezetedre, Rák? Itt az ideje, hogy teret engedj a belső gyermekednek. Egyél a csokoládét, darálj sorozatokat vegy fizesd be magadat egy masszázsra! Megérdemled!

Oroszlán

Ha úgy érzed, hogy egy szögletes formát próbálsz belenyomni egy kerek lyukba, valószínűleg tényleg így van, Oroszlán. Akár személyes, akár szakmai nehézségeid vannak, előfordul, hogy nem éri meg ennyire próbálkozni.

Szűz

A dolgok nem mindig olyanok, amilyennek elsőre tűnnek, kedves Szűz. Azok az emberek, akikről azt hitted, hogy jól ismered őket, épp az ellenkezője derülhet ki róluk, és a körülmények, amikről úgy gondoltad, hogy megértetted őket, most már nem tűnnek egyszerűnek.

Mérleg

Bármilyen nehéz is szembenézni azokkal a projektekkel, amik befejezetlenül hagytál, Mérleg, meg kell tenned. Ideje megfizetni a tartozásokat, a szívességeket, beszélni azzal, aki elől elzárkóztál és végre megvalósítani az álmodat!

Skorpió

A mai napon átélhetsz egy heuréka pillanatot, Skorpió. A múltadból származó események váratlanul feltörnek, és meglepően új módon kristályosodnak ki. Hirtelen világosan megérted, miért történtek a dolgok úgy, ahogy.

Nyilas

Néha könnyebb egyetlen apró részletre fókuszálni, semmint a kép teljes egészét nézni. Meglehet, nem a megfelelő munkahelyen dolgozol vagy nem a megfelelő szakmát űzöd? Ideje szembenézni az igazsággal, Nyilas!

Bak

Változás van a levegőben, Bak. Legyen szó drámai változásról a hiedelmeidben vagy az életcéljaidban bekövetkezett jelentős fejleményről, készülj fel egy mélyreható átalakulásra. Ints búcsút a régi életednek.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy feltöltsd a saját lelked kútját, Vízöntő. Életed annyi részét töltöd mások szolgálatában, hogy nem csoda, ha néha kimerültnek érzed magad. Ezért is kellene most elsősorban önmagadra koncentrálnod.

Halak

Kiváló bíró lehetsz, Halak. Képes vagy egy helyzet minden aspektusát mérlegelni. Ma azzal kell szembesülnöd, hogy a környezetedben többen is téged kérnek meg arra, hogy segíts igazságot tenni egy bizonyos szituációban. Csak óvatosan! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves