Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nagy változás áll be a szerelmi életében április utolsó napjaiban

2024. április 23.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nagy változás áll be a szerelmi életében április utolsó napjaiban
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas időszakra számíthat. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy nagy változásokra számíthat az életükben a szerelmi ügyeket tekintve. Ez azt jelenti, hogy romantikából és örömteli pillanatokból nem fognak hiányt szenvedni. Görgessen le, és olvassa el, hogy kik a szerencsések.

Kos

Nehéz helyzetbe kerülsz, ugyanis egy korábbi kapcsolatodat nem zártad le, de közben már ott van az a másik személy, aki mindent megtenne azért,hogy találkozhasson veled. Hidd el, hogy megéri teret adni neki, ugyanis nagyon hamar egymásra találhattok, és érezni fogod, hogy készen állsz egy komoly kapcsolatra, ahol nincsenek játszmák. Erre vágytál eddig is, és most megkaphatod, miközben saját magadról is rengeteget tanulhatsz

Oroszlán

Egy kollégád minden áron randizni szeretne veled. Ezzel pedig nincs is semmi gond, de inkább a romantikázást hagyjátok a munkahelyen kívülre. Csodálatos élményekben lehet részetek együtt. Azonban ügyeljetek arra, hogy ez meló közben ne váljon kínossá, valamint próbáljátok kerülni a pletykákat, és inkább mindent tisztázzatok le előre. Jól fog indulni a május is szerelem szempontjából.

Mérleg

A baráti társaságodon keresztül megismerkedsz valakivel, aki azonnal le fog venni a lábadról. Egy őszinte, érzelmes személy talál rád, akivel úgy érzed, hogy órákat tudnál beszélgetni anélkül, hogy megunnátok egymást. Becsüld meg, és ne félj ettől a kezdeti időszaktól, hiszen abban az esetben, ha vigyáztok a kapcsolatra, akkor a jövő is ennyire fényes lehet. Remek időszak következik, sok-sok mosollyal és szerelemmel. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves