Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Plútó hoz pénzügyi sikert április végén

2024. április 24.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Plútó hoz pénzügyi sikert április végén
© Shutterstock

3 csillagjegy anyagi szempontból jó időszakra számíthat.


Már itt vagyunk április végén, és bizony a horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy pénzügyi sikerre számíthat. Ha kíváncsi vagy arra, hogy kik azok a szerencsések, akiknek most anyagi szempontból egy kicsit könnyebb lehet, akkor görgess lejjebb, és kiderül. 

Rák

Valami átkattan benned, és be fogod látni, hogy az élet többről szól, mint pénzkeresésről. Ez a változtatás az, ami igazán a sikerhez fog vezetni téged az elkövetkezendő napokban. Kevésbé fogsz keményen dolgozni, de annál hatékonyabb leszel, aminek meg is lesz a gyümölcse, ugyanis hamarosan előléptetésre és fizetésemelésre is számíthatsz, azonban az új lehetőségek sem maradnak el. Egy régi ismerősöd például egy olyan ajánlattal állhat majd elő, amit kár lenne visszautasítani.

Szűz

A „Mennyi pénzre van szükségem?” gondolata a Skorpióban járó telihold Plútó négyzete alatt merül fel benned, és még a nap folyamán választ kapsz rá. Azonban számodra is dilemma lesz, hogy a sok-sok munka mellett jóval kevesebb időd jut a magánéletre. Azért vagy itt, hogy élj, hogy lélegezz, hogy csodálkozva nézz fel az égre, és hogy örülj. A pénzügyi problémáid pedig megoldódnak, valamint a sikerek sem maradnak el, de nem kell rágörcsölnöd semmire sem túlságosan. 

Nyilas

Úgy tűnik, a Plútó energiája teszi a dolgát a te esetedben, Nyilas, hiszen az átalakító erők alaposan megdolgoztatják az életedet. Sikerül kompromisszumot kötnöd egy fontos dologgal kapcsolatban, aminek hatására jelentős anyagi haszonra tehetsz szert a napokban. Ha pedig saját vállalkozásod van vagy készülsz beindítani, akkor szintén szerencsés időszakra számíthatsz, és rengeteg pozitív élménnyel fogsz gazdagodni, ami csak még magabiztosabbá tesz majd. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves