Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 6.: A Szűz hírnevet szerezhet magának, a Vízöntőnek vakrandit szerveznek a barátai

2023. szeptember 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 6.: A Szűz hírnevet szerezhet magának, a Vízöntőnek vakrandit szerveznek a barátai
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint a mai nap előrelépési lehetőséget kínál a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma nagyon nyíltan fejezed ki magadat, Kos. Csak arra ügyelj, hogy a megfelelő embernek írd le a véleményedet vagy az ötleteidet, mert véletlenül másnak küldheted az üzenetet, amiből komoly kellemetlenséged származhat.

Bika

Készen állsz egy kis változtatásra az életedben, és mivel a Hold belép a pénzszektorodba, ez azt jelentheti: új ajtók nyílnak meg előtted. Akár ingatlannal vagy befektetéssel kapcsolatos lehetőségek is adódhatnak.

Ikrek

A Hold belépett a jegyedbe, és a fókusz a személyes fejlődésedre terelődik. Szánj időt olyan dolgokra, amikről tudod, hogy meg kell tenned őket. Valósítsd meg a kreatív elképzeléseidet, vagy szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amikre már nincs szükséged.

Rák

Ha vannak az életedben befejezetlen területek, elvarratlan szálak, ma gőzerővel rápörögsz arra, hogy lezárd őket. Valószínűleg sikerrel jársz, így végre az új projektekre koncentrálhatsz.

Oroszlán

Mindenki barátja vagy, Oroszlán, így amikor a Hold belép a közösségi és a hálózatépítési szektorodba, ideje kapcsolatba lépni azokkal az emberekkel, akikkel már egy ideje nem érintkeztél. Meglepő élményekben lehet részed!

Szűz

Amikor a Hold belép a karrieredbe és a társadalmi szektorodba, lehetőséget biztosít számodra, hogy olyasmit tegyél a munkahelyeden vagy a szakmádban, amitől egyből észrevesznek.  A mai napon akár hírnevet is szerezhetsz magadnak.

Mérleg

Szeretsz tanulni, ezért ez egy remek nap lesz számodra. A Hold ma belép a felsőoktatási szektorodba, és arra bátorít, hogy visszaülj az iskolapadba, beiratkozz egy képzésre vagy nézz legalább előadásokat abban a témában, ami érdekel.

Skorpió

Mindenkinek vannak titkai, de te nagyon nem élvezed Skorpió, ha mások homályban tartanak. Ma viszont nem bírod ki, hogy ne nyomozz, és rájöhetsz az igazságra. Csak meg ne bánd!

Nyilas

A Hold belép az elkötelezettségi szektorodba. Habár élvezed a függetlenséget, és nem szereted, ha korlátozzák a szabadságodat, ma mégis fontolóra veszed, hogy összejössz valakivel, vagy szorosabbra fűzöd a kapcsolatodat a szerelmeddel.

Bak

Szorgalmas vagy, nem veted meg a munkát, de szeretnél önmagadra is több időt szánni. Ma úgy dönthetsz, hogy segítséget kérsz a munkádban vagy az otthoni teendők ellátásában. Épp itt az ideje, kedves Bak!

Vízöntő

A mai nap tökéletes egy vakrandihoz valakivel, akit a barátaid intéznek. Szerencsés helyzetben találhatod magad, mert nemcsak az illető megjelenése fog tetszeni, hanem a személyisége is.

Halak

A család az első számodra, Halak, és persze mikor szükség van rá, te ott teremsz és segítesz. A mai nap azt tekinted küldetésednek, hogy kicsit összehozd a családot, akik hálásak is lesznek az erőfeszítésedért.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves