Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 26.: A Bika meglepő forrásból jut pénzhez, az Oroszlán óriási pofont kap a sorstól

2023. szeptember 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 26.: A Bika meglepő forrásból jut pénzhez, az Oroszlán óriási pofont kap a sorstól
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint változásra vágynak a csillagjegyek, miközben egyesek fontos leckéket kapnak a sorstól. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Vannak olyan területei az életednek, amikkel elégedetlen vagy. A mai napon erős késztetést érzel arra, hogy változtass rajtuk. Talán egy esemény hatására betelik nálad a pohár, és amiatt fogod azt érezni: eleged van a jelenlegi helyzetedből.

Bika

Meglepő módon juthatsz pénzhez, kedves Bika: az érdeklődési köröddel. Úgy néz ki, végre pénzre válthatod a hobbidat vagy a művészetedet, esetleg olyan mellékállást találsz, amit tényleg örömmel végzel.

Ikrek

Ajándékot kapsz az egyik szerettedtől, barátodtól, és a legszívesebben kapásból elutasítanád, mert túlzónak vagy szükségszerűtlennek érzed. Jobb, ha tudod, ezzel nagyon megbántanád az illetőt, ezért inkább fogadd el!

Rák

Szükséged van valamire, Rák? Akkor kérj bátran segítséget, vagy nevezd meg konkrétan a dolgot. Ne szégyelld magadat, mert most az egyszer te szorulsz segítségre. Épp itt az ideje annak, hogy lehetőséget biztosíts a szeretteidnek a törlesztésre.

Oroszlán

Többet akarsz, ha szerelemről van szó, és az igazság az, hogy többet érdemelsz, mint amennyit kapsz. Amikor megpróbálsz ma erről beszélni a szerelmeddel, kiábrándító választ kaphatsz, ami felér egy pofonnal. Más Oroszlánokat a munkahelyükön érheti hatalmas csalódás.

Szűz

Készen állsz a kezedbe venni az irányítást, bár kicsit bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, pontosan, mit is szeretnél. Éppen ezért először tervezz, csak aztán cselekedj, így nem érhet kellemetlenség!

Mérleg

Szeretnéd komolyra fordítani a kapcsolatodat? Tökéletes ez a nap a romantikázáshoz! Menjetek el valahova a kedveseddel, és oszd meg vele a vágyaidat. Csupa fül lesz! Az egyedülállók is legyenek bátrak, és hívják el azt, aki tetszik nekik!

Skorpió

A csillagok azt üzenik: menj biztosra. Ma nem érdemes kockáztatni, és belemenni olyanba, ami bizonytalan. Ez személyekre is vonatkozik, vagyis, ha valakiben nem tudsz teljesen megbízni, akkor ne bízz rá semmit.

Nyilas

Nagyon visszafogod magad, emiatt sokkal toleránsabbnak és bölcsebbnek látszol, mint a múltban. Ezt jól is teszed, mert így közelebb kerülhetsz másokhoz, és jobban megérheted őket. Sokat változhat a véleményed néhány személlyel kapcsolatban.

Bak

Változásra vágysz. Fontolóra veszed, hogy beiratkozol egy online képzésre, esetleg visszaülsz az iskolapadba, vagy saját vállalkozást indítasz. Rengeteg lehetőséged van Bak, csak informálódj alaposan mindegyikről!

Vízöntő

A mai napon elönt a vágy, hogy változtass magadon valamit. Mit szólnál pár új ruhához? Esetleg új frizura vagy merészebb körmök? Ha bizonytalan vagy, kérd ki egy barátod tanácsát, vagy ami még jobb: menjetek el együtt!

Halak

Vegyes érzelmeid vannak, Halak. Valószínűleg nemrég becsaptak, emiatt kissé zárkózott vagy. Viszont a természetedből adódóan szeretnél kedves és nyitott lenni, miközben dolgozik benned a félelem. Tanulj a múlt hibáiból és apránként nyisd ki a szívedet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves