Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend

3 frizura, ami nagyon divatos lesz ősszel

2023. szeptember 14.

2 perc olvasás

ELLE

Ősz Jennifer Lopez frizura hajtrend margot robbie őszi hajtrend
3 frizura, ami nagyon divatos lesz ősszel
© jlo@instagram.com

Az ősz hoz néhány újdonságot a hajviseletek terén is – ezek lesznek a legnépszerűbb frizurák.


Minden évszaknak megvan a maga sajátos stílusa, legyen szó ruhákról, színekről vagy frizurákról. Persze minden évben változik a divat, de az idei ősz hajviseletei közül mindenki tud majd választani magának.

A legmenőbb hajszínek az éjfekete és a fordított balayage lesz, de a fazonok tekintetében is van néhány újdonság, amit a sztárok már ki is próbáltak.

Az ősz legdivatosabb frizurái

Hosszú shag

A shag vágás nem újdonság, viszont most lesz igazán divatos. A felül dúsabb hatást keltő vágás elsősorban azoknak áll jól, akik frufrut hordanak. Bármilyen színű hajjal működik, és tényleg nagyon népszerű, nemrégiben Jennifer Lopez is kipróbálta ezt a fazont. A szakemberek szerint az egyenes, vékony szálú hajjal rendelkezők számára előnyös, mert a vastag vagy göndör haj kezelhetetlenné válhat, és az egyébként is kócos hatást keltő frizura nem fog jól mutatni. Fontos tudni, hogy a kezelése ugyan egyszerű, de a frufrut 3-4 hetente muszáj újravágni.

jennifer-lopez-elle.hu
jlo@instagram.com

Rétegelt göndör

Akinek természetesen hullámos vagy gödör a haja, és a hosszú fazonokat is kedveli, annak ez az ideális választás. Remekül keretezik az arcot a hullámos fürtök, miközben természetes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A göndörségre természetesen rá lehet segíteni különböző eszközökkel és termékekkel, de ebben az esetben érdemes hajfixálóval rögzíteni a frizurát, hogy ne keltsen gondozatlan hatást. Rita Ora egyik kedvence ez a frizura.

Wispy Updo

Ez egy lazán feltűzött frizurát jelent, amit talán Margot Robbie képviselt a legmarkánsabban a Barbie-film bemutatóján. A ’90-es évek hajviseletei ismét divatosak, így nem meglepő, hogy a sztárok is szívesen kipróbálják ez a szexi frizurát. Korábban Kate Moss és Naomi Campbell is kísérletezett ezzel a feltűzési módszerrel.

margot-robbie-elle.hu
Forrás: Wiktor Szymanowicz / Anadolu Agency via Getty Images

Elkészítése egyszerű, csak fel kell görgetni a hajat a tarkó fölé, meg kell tűzni, a végét lazán kibontva hagyni a fejtetőn, az oldalra csúszó szálak pedig tökéletesen keretezik majd az arcot.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves