Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 14.: A Bikával ma valami jó fog történni, a Mérleg emlékeztetőt kap a sorstól

2023. szeptember 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 14.: A Bikával ma valami jó fog történni, a Mérleg emlékeztetőt kap a sorstól
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma olyan történik a csillagjegyekkel, ami megváltoztatja őket. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ideje megkomolyodni, és felkészülni a nagy döntések meghozatalára a heti Szűz újhold után. Ambiciózus típus vagy, ezért célozz magasra, és gondold át, milyen jövőre vágysz.

Bika

Az igaz szerelemnek megvan a módja arra, hogy odalopakodjon hozzád, amikor a legkevésbé számítasz rá. Ma érdemes a szerelmi életedre figyelni, mert valami jó fog történni! 

Ikrek

Szereted a szabadságodat, főleg azt, hogy mások beleegyezése nélkül hozhatsz döntéseket, és elég csak magadra hallgatnod. Ma viszont lesz olyan a környezetedben, akivel emiatt összetűzésbe keveredhetsz.  

Rák

Valami történik veled Rák, és hirtelen rájöhetsz arra: eleged van abból, hogy másokat választasz mindig önmagad helyett. Azt kell tenned, ami a legjobb neked és a saját lelki békédnek.

Oroszlán

Egy fantasztikus pénzszerzési lehetőség nyílik meg előtted. Talán egy ismerősöd mutatja meg, hogyan tudsz a módszer segítségével plusz bevételhez jutni. Lehet, egy kis tanulást igényel, de megéri!  

Szűz

Véget érnek azok a helyzetek, és talán kapcsolatok is, amik elszívják az energiádat. Olyan érzésed van, mintha megszabadultál volna valamiféle átoktól. A hét többi része arról szól, hogy felfedezed, ki vagy, és mi szeretnél lenni.  

Mérleg

A mai napon emlékeztetőt kapsz a sorstól. Lehet, hogy közeleg a szerződéskötési határidő, vagy valamilyen más fontos esemény, amit nem ártana még egyszer átgondolnod, hiszen még mindig tart a Merkúr retrográd. 

Skorpió

Nagyon komolyan veszed annak eldöntését, hogy kit engedsz be az életedbe. Vedd számba azokat a személyeket, akikkel a legtöbb időt töltöd. Ha nem okosan választottál, olyan emberek vannak melletted, akik visszatartanak. Talán itt az ideje változtatni ezen. 

Nyilas

Amíg a Hold áthalad a Szűzen, lehetőséged nyílik felfedezni néhány új lehetőséget, és elkezdeni apró változtatásokat kieszközölni, amik közelebb visznek ahhoz, hogy olyan munkád legyen, ami boldoggá tesz, és a szívedet is megtölti, nem csak a pénztárcádat. 

Bak

Bakként szívesebben tartózkodsz a vitáktól, és minden olyantól, ami konfliktust okozhat. A mai események megváltoztathatják ezt a szokásodat, és annyira dühös leszel, hogy nem tartod meg magadnak a gondolataidat. 

Vízöntő

Amikor egy barátod megnyílik előtted a problémáiról, elönthet az együttérzés és a segíteni akarás. Nem minden nap érzed azt, hogy meg akarnál menteni egy barátot önmagától, de a Hold erősen hat a szívedre.

Halak

Készen állsz egy új életre. Szóval, ha a szerelmed továbbra sem szeretne elköteleződni, végleg elfogyhat a türelmed. A mai Hold a Szűzben segíthet megtalálni azokat a szavakat, amiket ki kell mondanod ahhoz, hogy továbblépj. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves