Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 13.: Az Oroszlán pénzhez jut egy új módszerrel, a Vízöntő szerelmi életében áttörés várható

2023. szeptember 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 13.: Az Oroszlán pénzhez jut egy új módszerrel, a Vízöntő szerelmi életében áttörés várható
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint a tettek mezeire lépnek a zodiákus tagjai. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Képes vagy a legjobbat kihozni másokból. A mai Oroszlán Hold idején fény vagy a vihar közepén. Saját példádon keresztül megmutatod másoknak, hogyan leljék meg a bátorságukat. Megmutatod a környezetednek, hogy amiről álmodnak, az megvalósítható. 

Bika

Nem kétséges, makacs vagy, de ez erősség, nem gyengeség. Kitartó vagy. Tehát amikor azt látod, hogy a családodban megtörténik az, amit látni szeretnél, az univerzum elősegíti a beteljesülést.

Ikrek

Te vagy a zodiákus legbeszédesebb jegye, de egyben a leginkább cselekvők egyike is. Ma a merész beszélgetések napja van, Ikrek. Van valami fontos mondanivalód, és a fenntartások ellenére a legjobb, ha őszintén kifejezed magad. 

Rák

Akkor vagy a legjobb formában, ha önmagad vagy, és ma itt az ideje, hogy ragyogj. A Hold azt tanítja neked, higgy abban, hogy bármit megtehetsz. Tűzz ki egy nagy, bátor célt, és kezdj el dolgozni az álmaid megvalósításán.

Oroszlán

Van érzéked a pénzed megsokszorosításához és a megtakarításhoz, ezért a pénzügyi szektorodban a mai Hold nagy hasznodra válik. Készen állsz arra, hogy nagy változtatásokat eszközölj ki a pénzszerzés módjában, és talán passzív jövedelemforrásra bukkanhatsz.

Szűz

Egy dolgot tudnak rólad az emberek (és te is tudod magadról), hogy nem bírod elviselni a lassúságot, amikor egyébként haladni is lehetne. Tudod, mikor van itt az ideje a cselekvésnek, és most készen álsz belevágni valami újba.  

Mérleg

Számodra az egyensúly azt jelenti, hogy időt tölthetsz a barátokkal, a családdal, miközben keményen dolgozol vagy az énidődet töltöd. Nagyon sok támogatást kapsz azoktól, akik szeretnek téged.  

Skorpió

Nem félsz változtatásokat végrehajtani, főleg, ha tudod, hogy azok megkönnyítik az életedet. Ma az emberek különösen tisztelni fognak téged azért, amilyen vagy, és akkor is csodálnak, ha ezt nem mondják ki hangosan. 

Nyilas

Örökké kíváncsi vagy. Mindig információt keresel, és szivacsként szívod őket magadba. Viszont ennek ellenére időnként nem tudod, melyik utat válaszd, de amikor arra kéred a csillagokat, hogy segítsenek: megteszik. 

Bak

Te vagy az egyik legerősebb, legelhivatottabb jel az asztrológiában. Minden, amit elértél, azt szinte csak magadnak köszönönheted. Ám az élet mostanában kemény volt számodra, és ez arra késztetett, hogy másképp gondolkodj a dolgokról. Ne félj segítséget kérni!

Vízöntő

Áttörés várható a szerelmi életedben, Vízöntő. Hirtelen megerősödik bennetek a vágy, hogy komolyra fordítsátok a dolgokat, és meglepő elhatározásra juthattok. Az egyedülállók pedig megismerkednek valakivel, akivel szívesen összekötnék az életüket. 

Halak

Ma sok mindent elérsz, amikor igazán elhatározod, hogy megteszel valami fontosat. Megtalálod annak módját, hogy véghez vidd a tervedet, akármennyire is nehézkesnek tűnjön. Nem félsz feltűrni az ingujjaidat, és keményen dolgozni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves