Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 11.: A Kost ma megérinti az univerzum, a Skorpió bosszút akar állni

2023. szeptember 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 11.: A Kost ma megérinti az univerzum, a Skorpió bosszút akar állni
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint segítséget kapnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Egyáltalán nem vagy önző, de néha kihívást jelent számodra, hogy a környezeted szükségleteit a sajátod elé helyezd. Ma értékes leckét tanulsz az önzetlenségről. Az univerzum megérinti a válladat, hogy megmutassa, mi mindent tehetsz másokért.

Bika

Azt veszed észre, hogy jobban foglalkoztat mások sorsa, semmint a sajátodé. Úgy érzed, túl sokat fókuszáltál önmagadra, és megfeledkeztél a közvetlen környezetedről, és a világról. Most ezen szeretnél változtatni.

Ikrek

Eddig a munkára és a kapcsolataidra összpontosítottál, de ma végre olyan dolgokat tehetsz, amik szórakoztatnak, és igazán jólesnek. Ez rá fog mutatni arra, hogy túl sokat foglalkozol mások boldogságával és túl keveset a sajátodéval.

Rák

Be kell látnod, Rák: túl sok figyelmed irányult mindenki másra, és túl kevés önmagadra. Odafigyeltél arra, hogy a barátaid, és a családod, mit szeretnének, és mire van szükségük, de közben te lelkileg szinte teljesen kiégtél. Helyre kellene állítanod az egyensúlyt.

Oroszlán

Megtanulod elfogadni a csendes időket, kedves Oroszlán. Valójában az, hogy nyugodtan ülhetsz a szeretteid, barátaid mellett, megmutathatja számodra, milyen mély kapcsolatban álltok egymással, mert szavak nélkül is lehettek jóban és érhetitek a másikat.

Szűz

Ugyanolyan fontos a megtakarítás, mint az, hogy pénzt költsünk arra, amire vágyunk és amire szükségünk van. A megfelelő egyensúly megtartása segít abban, hogy boldog és elégedett lehess ma, és életed minden egyes napján.

Mérleg

Az emberek tükörként viselkednek az életben, és felismered, mennyire különbözöl a barátaidtól és még azoktól is, akiket szeretsz. Úgy érzed, most már készen állsz követni önmagadat, még akkor is ha tudod, sokaknak nem fog tetszeni.

Skorpió

Csak azért, mert valaki megbántott, gonoszul bánt veled, még nem jelenti azt: ezt viszonoznod kellene. Nagy lehet a kísértés, hogy bosszút állj, és talán nem is fogsz tudni neki ellenállni. Ne sodord magadat veszélybe!

Nyilas

Ez a nap arról szól, hogy szemügyre veszed a kapcsolataidat, és átgondold, a jövőben melyik éri meg a fáradtságot, és melyik az, amit el kellene engedned, mivel úgy érzed, sokan nem viszonozzák neked mindazt, amit korábban adtál.

Bak

Meglehet, épp ma léptetnek elő vagy ajánlanak fel egy másik helyről egy előnyösebb állást. Több lehetőséged is adódik az előrelépésre, és hogy végre olyan fizetésed legyen, amivel igazán elégedett lehetsz.

Vízöntő

Készen állsz a növekedésre, ám ehhez vissza kell térned az iskolapadba, de legalábbis részt venni egy olyan kurzuson, ami megadhatja neked a szükséged tudást, hogy szakértő lehess a választott területen.

Halak

Nagyon szerencsés leszel ma, és késztetést érezhetsz arra, hogy megoszd másokkal is a szerencsédet. Ez a gesztus nagyobb hatással lesz a környezetedre, mint azt gondolnád, és még akár jelentős változásokat is elindíthatsz az életükben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves