Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 25.: A Szűznek csalódást okoz egy közeli barátja, a Halak nyugtalanító hívást kap

2023. október 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. október 25.: A Szűznek csalódást okoz egy közeli barátja, a Halak nyugtalanító hívást kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ez a csalódások napja lesz a csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A felszínre kerülhet egy művészi tehetséged, amiről eddig fogalmad sem volt, de ma olyan események történhetnek, amik megmutatják, mire vagy képes. Érdemes lenne fejleszteni ezt az adottságot!

Bika

Előfordulhat, hogy néhány családtag szeretné megváltoztatni az otthonotokat, például átalakítani, felújítani, és emiatt nézeteltérések adódhatnak. Nem valószínű, hogy ma bármiféle megállapodás születik.

Ikrek

Akár egy félreértés vagy véleménykülönbség miatt vesztek össze a partnereddel, ne menekülj el, Ikrek. Sokkal fontosabb, hogy tisztázzátok a dolgokat. A nap vége szenvedélyes megbékélést hozhat.

Rák

Egy közeli barátodnak vagy rokonodnak, anyagi gondjai lehetnek. Ha szeretnéd pénzzel támogatni, azért számolj azzal is: nem biztos, hogy vissza tudja adni. Természetesen azt tedd, ami jólesik a lelkednek!

Oroszlán

Szereted a környezetedet, de néha nagyon kritikus tudsz lenni velük. Ma nincs olyan dolog, amibe ne kötnél bele, és ezzel alaposan megbántod vagy éppen magadra haragítod őket.

Szűz

Egy közeli barátod ma megbízhatatlannak bizonyulhat. Épp akkor hagy cserben, amikor nagy szükséged lenne rá, de az is lehet, hogy kikotyogja valakinek a titkodat, és ezzel haragít magára.

Mérleg

Nagyon bízol abban, hogy ma sor kerül valamire, egy eseményre vagy találkozóra, de az utolsó pillanatban lemondják, és ettől egészen magad alatt lehetsz, talán még azzal is összeveszel, aki lemondta a programot.

Skorpió

Valami, ami fontos számodra, megváltozik. Kételkedni kezdesz abban, hogy van-e jövője a dolognak vagy sem. Ez lehet a karriered vagy akár a párkapcsolatod. De semmiképpen sem ajánlott a mai napon döntened.

Nyilas

Egy kellemetlen fizikai kényelmetlenség miatt nyűgös lehetsz ma, Nyilas. Valószínűleg nem vagy igazán beteg, inkább fáradt és feszült vagy, de átvészeled a napot. Ám az sem javít a hangulatodon, hogy egy hozzád közel álló személy csalódást okoz.

Bak

Előfordulhat, hogy elmarad a találkozó a kedveseddel, vagy nem lesz olyan, mint remélted. Talán még a kapcsolat jövőjében sem vagy már biztos. Egy valamire figyelj oda: ne a mai napon akarj döntést hozni.

Vízöntő

Vigyázz Vízöntő, mert valaki ma akaratlanul is félrevezető híreket oszthat meg veled, ezért kezelj minden információt fenntartásokkal. Ami a romantikát illeti, tele vagy vágyakkal, de valamiért nem fogod tudni kiélni őket.

Halak

Felkavaró üzenet vagy telefonhívás érkezhet egy közeli baráttól vagy a szerelmedtől. Az illető elég rossz passzban van, és nagy szüksége lenne az érzelmi támogatásodra. Tedd meg, amit tudsz érte!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves