Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LUCKY OCTOBER

3 csillagjegy, akire élete legszerencsésebb időszaka vár október második felében

2023. október 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp október zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire élete legszerencsésebb időszaka vár október második felében
© Shutterstock

A legmerészebb álma valósulhat meg ennek a 3 csillagjegynek.


Október második fele óriási fejleményeket hoz ennek a 3 csillagjegynek. A horoszkóp szerint szinte minden összejön nekik, amit elterveznek, sőt, annál is több! Lássuk a zodiákus legszerencsésebb jegyeit:

Kos

Kész rohanás lesz számodra október második fele, Kos, méghozzá azért, mert annyi nagyszerű lehetőséget kínál majd a hónap utolsó két hete. Pozitív fejleményekre számíthatsz a karrieredben, a pénzügyeidben, de még a szerelmi életedben is! Az energiaszinted minden idők csúcsán van. Nem vagy hajlandó nemet mondani semmire, egyszerűen minden lehetőséget meg akarsz ragadni. Olyan sikerekben lehet most részed, amikben eddig talán még sosem volt.

Skorpió

Nemcsak jól érzed magad október második felében, kedves Skorpió, hanem azt érzed: a sors a tenyerén hordoz. Valószínűleg azért is érzed így, mert október 23-án beköszönt a szezonod. Ahogy neked az életeddel, úgy a csillagoknak is nagy tervei vannak veled. Soha vissza nem térő lehetőségeket kapsz arra, hogy valóra váltsd az álmaidat, és olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál. Ebben pedig nagy szerepet játszik majd (leendő) párod is, aki megadja azt, amiről álmodozol.

Nyilas

Varázslatos hetek elé nézel Nyilas, ugyanis minden, amire vágysz, az valóra válik. Az univerzum most csupa fül, szóval fókuszálj bátran a céljaidra! Figyeld meg, úgy fogod érezni magad, mint egy szerencsés lottónyertes, és akár ezúttal szó szerint is. Több forrásból is pénzhez juthatsz, miközben esélyt kaphatsz arra, hogy álmaid munkáját végezd. A legjobb pedig: nemcsak a pénzügyekben, hanem a szerelemben is szerencsésnek bizonyulsz. Akár egyedülálló, akár párban élő vagy, nemsokára teljesülhetnek a romantikus vágyaid.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves