Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. október 23-29.: A Bika élete egyetlen nap alatt megváltozik, az Oroszlán elkerül egy szerencsétlenséget

2023. október 23.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. október 23-29.: A Bika élete egyetlen nap alatt megváltozik, az Oroszlán elkerül egy szerencsétlenséget
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A 23-ai Skorpió szezon kezdete és a 28-ai részleges holdfogyatkozás a Bikában óriási változásokat hoz a csillagjegyek életébe. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ez a hét minden lehetőséget megad ahhoz, hogy jelentős változtatásokat hajts végre az életedben. Az október 28-ai a teliholdhoz közeledve érezni fogod: beáramlik az erő, és pontosan tudni fogod, mihez kezdj vele. Előtte még viszont, az október 27-ei Kos Hold a segítségedre siet, mert itt az ideje kinyitni a szádat, és azt kérni meg, amire szükséged van.

Bika

A héten újra egy olyan szituációban találod magad, amikor egy lezártnak hitt ügyed visszaköszön. Úgy érzed, az életed nem áll másból, mint örökös küzdelemből. Ám a Skorpió hava ébresztővel szolgál neked, és rá fogsz jönni arra, mit is kellene tenned. Amikor október 28-án telihold lesz a jegyedben, már biztosra fogod tudni: szakítanod kell a régi életeddel.

Ikrek

A napokban úgy érzed, tele vagy önbizalommal és nincs számodra lehetetlen, Ikrek. Most a legvadabb kalandokba is bele tudnak mások rángatni vagy éppen te másokat. Tele leszel ötletekkel, és egyszerűen azt érzed, nincs olyan dolog, amit ne valósíthatnál meg, valamint nincs olyan probléma, amit ne tudnál megoldani.

Rák

Az egyik legfigyelemreméltóbb dolog ezen a héten: megnő benned a függetlenség iránti vágy. Egyedüllétre, szabadságra áhítozol. Azt akarod tenni, amihez csak kedved van. Ezenfelül szeretnél több időt tölteni a természetben, és állatok között lenni. Most elég erős vagy ahhoz, hogy nemet mondj másoknak, és végre önmagadat helyezd az első helyre.

Oroszlán

Már a hét elején rossz érzésed lehet, hogy valami kellemetlenség fog érni, de szerencsére, mikor megtörténne, sikeresen megúszod. Viszont akaratod ellenére árthatsz valakinek, ami miatt kínzó bűntudatod lehet. Valószínűleg te fogod túlagyalni a dolgot, mert az illető hamarabb megbocsát neked, mint te magadnak.

Szűz

A héten egy (spirituális) utazás vagy nem mindennapi kaland vár rád. Ezalatt sok időt tölthetsz a családoddal, ami nagyon jól fog esni. Ezenfelül végre időt szakítasz a régi kedvteléseidre, amik szintén pozitív hatással lesznek a lelkedre. Bármi is történjék a napokban, most nincs olyan, ami felzaklatna.

Mérleg

Néha Mérlegnek lenni annyi, mint küzdeni azért, hogy megőrizd az egyensúlyt az életedben, majd azon töprengesz, vajon az egyensúly nem túl unalmas-e ahhoz, hogy fenntartsd. De mikor beköszönt a Skorpió hava, rájössz: minden, amit a béke megőrzéséért és a rend megteremtéséért tettél, valójában a komfortzónád biztosítását szolgálta. Most pedig úgy dönthetsz, ideje kilépni belőle.

Skorpió

Beköszöntött a szezonod, kedves Skorpió, így tele vagy erővel, és készen állsz megvalósítani az álmaidat. A legjobb, hogy ehhez égi támogatást kapsz, így rövid időn belül sikerrel is járhatsz. Ezenkívül egész héten pezsgő társasági életet fogsz élni, és élvezed a bulikon, összejöveteleken kapott figyelmet.

Nyilas

A legfőbb vágyad most az, hogy kicsit visszavonulj. Szeretnél egyedül lenni és csendesen elmélkedni. Úgy érzed, át kellene gondolkodnod néhány dolgot, és meg kellene hoznod pár fontos döntést. Mire megérkezik az október 28-i holdfogyatkozás, már teljesen felkészült leszel, és tudni fogod, mit kell tenned.

Bak

Úgy érzed, készen állsz új életet kezdeni. Noha zavarok vannak körülötted, nem fogod hagyni, hogy bármi is eltántorítson a célodtól. Ugyanakkor végre belátod, nem szégyen néha másokra támaszkodni és segítséget kérni. Hatalmas lépést teszel az életedben, mikor megengeded másoknak, hogy a segítségedre legyenek.

Vízöntő

Úgy érzed, nem tudsz tovább bizonyos dolgokat magadban tartani és ki kell mondanod őket. Tedd ezt, Vízöntő. Ettől függetlenül is családi problémák adódhatnak, amiket neked kell majd megoldanod. Viszont a munkahelyeden fel kell venned a vezetői szerepet, és kénytelen leszel cselekedni, valamint eligazítani másokat ahhoz, hogy elhárítsátok a problémákat.

Halak

Ezen a héten úgy érezheted: az a személy, akivel vagy, túl gyorsan akar haladni, de nem mered neki megmondani. Hamarosan döntened kell, hogy folytatod-e egy ilyen rámenős emberrel vagy sem. A következő napokban nemcsak a szerelmi életeddel kapcsolatban, hanem minden más tekintetben is felszínre kerülhetnek az elnyomott érzések. Ha ki akarnak jönni, ne is próbáld megakadályozni őket!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves