Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, aki csalódni fog valakiben a héten

2023. október 22.

2 perc olvasás

ELLE

3 csillagjegy csalódás
3 csillagjegy, aki csalódni fog valakiben a héten
© Shutterstock

3 csillagjegyet csalódás fog érni.


Fontos üzenetet küldött az asztrológia 3 csillagjegy számára. A horoszkóp szerint csalódni fognak, és bizony nehezebb napok jöhetnek el, de szerencsére mindannyian meg fogják találni azt a trükköt, ami segít nekik pozitívabban látni a dolgokat.

Bika

Egy kollégád okozhat csalódást, miután rájössz, hogy kibeszélt a hátad mögött, és csúnya pletykákat terjesztett rólad, amik nem voltak igazak. Ha az ügy túlságosan elfajul, akkor bizony érdemes jelezned a felettesednek vagy a HR-osztálynak a történteket. Érthető, hogy fáj, hiszen egy olyan embertől ért az ütés, akinél erre nem számítottál, de fontos, hogy kiállj magadért. Meglátod jobban fogod érezni magad!

Szűz

Szerelmi csalódás ér a napokban. Beleélted valamibe, amiből végül semmi jó nem sült ki. Természetes, hogy megbántottnak érzed magad, különösen akkor, ha a másik fél csak úgy a semmiből eltűnt, de gondolj arra, hogy ez bizony nem téged minősít. Talán itt az ideje, hogy elengedd a rosszat, és hamarosan meg fog találni a jó és az igazi. 

Halak

A barátaid valami olyat tesznek, amivel sikerül mélységesen megbántaniuk. Nos, a jó hír, hogy legalább utána már ők is bánni fogják, de az biztos, hogy a bizalmadat meg fog rendülni. A legjobb, amit tehetsz, ha egy kicsit félrevonulsz, és magadban átgondolod a dolgokat. A párod és a családod mindenben támogatnak, és talán ez egy tanulság lesz, hogy egy kicsit jobban meg kell válogatnod a barátaidat mostantól.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves