Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Heti horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a telihold változásokat hoz az életébe

2023. október 24.

1 perc olvasás

ELLE

heti horoszkóp 3 csillagjegy telihold
3 csillagjegy, akinek a telihold változásokat hoz az életébe
© Shutterstock

Néhány csillagjegy nagy újdonságokra számíthat a héten.


A telihold mindenkire hatást gyakorol minden hónapban, az októberi végi jelenség azonban egy-egy csillagjegy számára a megszokottnál is nagyobb jelentőséggel bír majd.

Olyan komoly döntések meghozatalához kapnak most extra energiákat, amik akár egész hátralevő életüket meghatározhatják.

3 csillagjegy, aki a telihold hatása alá kerül

Oroszlán

Talán úgy érzed, hogy minden ellened van a héten, de ez csak azért van így, mert bizonyos körülményeket nem vettél figyelembe a terveid megvalósításakor. Csak a cél lebeg a szemed előtt, de a héten érdemes figyelni a környezetedre is, ugyanis ha a mellékesnek tűnő eseményekre is figyelsz, te is sikeresebbé válhatsz.

Skorpió

Nagyon érzelmes leszel a napokban, még magadon is meglepődsz, mennyire meg tudsz hatódni apróságokon. Ideális ez az időszak arra, hogy elmélyülj az önismereti feladatokban, és szánj is időt most erre, mert ez hosszú távon mindenképp az előnyödre válik majd mind magánéleti, mind munkaügyi szempontból.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Ha régóta halogatod egy komoly döntés meghozatalát, itt az idő, hogy végre lezárd ezt a kérdést. Hidd el, te is meg fogsz könnyebbülni, hogy egy nagy teher lekerül a válladról. Bár az utóbbi időben nehezedre esett a felelősségvállalás, a héten végre eljuthatsz odáig, hogy gyakorlatiasabban gondolkodj a bonyolult ügyek esetében is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves