Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem október második felében

2023. október 19.

1 perc olvasás

ELLE

éves horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem október második felében
© Shutterstock

3 csillagjegy életében a szerelem fontos szerepet kap. 


Az októbernek még mindig nincs vége, de a hátralévő napokra még tartogat izgalmakat. 3 csillagjegy életében új szerelem fog megjelenni, és bizony a horoszkóp üzenete szerint elképesztően sok romantikára és boldog pillanatra számíthatnak. Mutatjuk!

Rák

A baráti társaságodon keresztül megismersz valakit, aki már az első pillanattól kezdve levesz a lábadról a közvetlenségével és az őszinteségével. Hamar rájöttök, hogy ez nem csupán egy futókaland lesz, hanem mindkettőtökben kialakultak a mély érzelmek. Hamarosan egy nagyon fontos közös kaland is vár rátok.

Szűz 

Egy régi ismerős tér vissza az életedbe, akivel annak idején nem szövődött köztetek szerelem, de most mindketten teljesen másképp tekintetek egymásra. Olyan mély és bizalmas kapcsolatra számíthatsz, amiben korábban nem sokszor volt részed, és azt fogod érezni, hogy teljes mértékben készen állsz az elköteleződésre.

Halak

Egyáltalán nem keresed a szerelmet, mégis beront a házba. Ez az új párkapcsolat izgalmas lesz, de közben tele lesz érzelmekkel, és olyan dolgokkal, amiket másnak korábban nem mertél kimondani. Rengeteg remek pillanat vár rátok, és a családod és a barátaid is támogatni fognak abban, hogy ragadd meg a lehetőséget, és ne dobj el magadtól valamit, ami ennyire boldoggá tesz. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves