Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 18.: A Bak megismeri a rejtett ellenségeit, a Halak jó hírt kap a munkahelyén

2023. október 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. október 18.: A Bak megismeri a rejtett ellenségeit, a Halak jó hírt kap a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint élményekre, fejlődésre vágynak a csillagjegyek, és ezekért lépéseket is tesznek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ideje kirándulni, Kos. A Hold belépett a Nyilasba, a kalandok szektorába. Mozduljatok ki a szerelmeddel, esetleg a barátaiddal kicsit a természetbe, vagy munka után próbáljátok ki valami új dolgot. A lényeg: vigyetek színt a napba!

Bika

Ma igazi jótét lélek leszel Bika, és nem bírod ki, hogy ne segíts másoknak. A környezeted ezért csodálni fog, és rendkívül hálásak is lesznek. Még akár nyilvános elismerésben is részesülhetsz, habár azt inkább szeretnéd elkerülni.  Te már csak ilyen szerény vagy! 

Ikrek

Van valaki, akivel szívesen összedolgoznál, akar a munkahelyeden, akár az üzleti életben, de nem tudod, ő hogyan viszonyulna a dologhoz. Addig nem is tudod meg, amíg nem beszélsz vele erről.  

Rák

Úgy érzed, ideje visszatérni a fitneszhez, és ezúttal a fizikai mellett, az érzelmi és spirituális oldalaidat is szeretnéd edzeni. Újítsd meg az edzőterem tagságodat, keress egy meditációs sorozatot a YouTube-on, és gondoskodj arról, hogy átfogó felüdülésben részesülj.  

Oroszlán

Szerezz be pár felnőtt kifestőkönyveket, Oroszlán! Ez a nap tökéletes ahhoz, hogy olyan szórakoztató dolgokat csinálj, amik serkentik a képzeletedet és az elmédet. Ha szereted a színezést, fontold meg a festést vagy más művészeti forma kipróbálását.

Szűz

Ez a nap vágyat ébreszt benned, hogy visszavonulj, és megengedd másoknak, hogy elvégezzék helyetted a munkát. Ha az utóbbi napokban a családdal kapcsolatos dolgokkal voltál elfoglalva, akkor most azt szeretnéd, ha ez a nap csak rólad szólna. 

Mérleg

Beszélj tisztán, és ne finomkodj a szavakkal, Mérleg. Ez azon napok egyike, amikor megéri nyíltan beszélni, mert előmozdíthatja a kapcsolataidat, a céljaidat, de még akár a problémáidat is megoldhatja.  

Skorpió

Mindig bölcs dolog őszintének lenni az anyagi helyzeteddel kapcsolatban, különösen akkor, ha komolyan randizol valakivel, vagy már elkötelezted magad valaki mellett. Ráadásul most hajlamos lehetsz azzal a gondolattal költeni, hogy úgyis jön egy bónusz vagy fizetésemelés. A legjobb lenne előbb megvárni azt!

Nyilas

Sosem vagy túl öreg (vagy fiatal) ahhoz, hogy valami újat tanulj, Nyilas. A Hold belépett a jegyedbe és a személyes fejlődési szektorba. Iratkozz be egy tanfolyamra, vagy vedd fontolóra a különféle ingyenes appok használatát. 

Bak

A Hold belépett a Nyilasba, a rejtett ellenségeid közé. De ne aggódj Bak, mert a megérzéseid meg fogják súgni, kik azok. A legjobb, ha bizonyos egyéneket ma messzire elkerülsz, máskülönben kellemetlenségeket okozhatnak.  

Vízöntő

Tökéletes nap a mai arra, hogy kapcsolatba lépj olyan azokkal, akiket nemrég ismertél meg, vagy rég találkoztál velük. Nemcsak pozitív hatással lesznek rád, de akár egymás segítségére is lehettek a terveitek megvalósításában.

Halak

Egyre csak felfelé haladsz, Halak. Nagy az esélye annak, hogy előléptetnek, de legalábbis valamilyen karrierrel kapcsolatos sikerrel számolhatsz. Ez a nap lehetőséget kínál arra, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a céljaidhoz. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves