Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

3 csillagjegy, akinek sorsfordító változás jön a kapcsolatában

2023. október 14.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp kapcsolat zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek sorsfordító változás jön a kapcsolatában
© Shutterstock

Ezeken a csillagjegyeknek a háza táján most felforrósodhatnak a dolgok, már ami a szerelmet illeti. 


A csillagjegyek életében most hihetetlen változások jöhetnek, három zodiákus számára pedig a soron következő időszak igazán sorsfordító lehet, már ami a szerelmet illeti. Na, te köztük vagy? 

Kos

Készülj Kos, mert számodra most nagyon heves időszak következik. Ha párkapcsolatban élsz, akkor lehetséges, hogy egy kicsit nehezebb napok várnak rád, nehézségek merülhetnek fel a pasid és közted, most valamiért a legapróbb dolgokon is képesek vagytok összeveszni. Azonban a kapcsolatotok kimenetelét befolyásolhatja, hogyan is kezelitek ezt a helyzetet. Szóval, ha a cél, hogy együtt meneteljetek tovább az úton, akkor tekintsetek erre most kihívásként és abszolváljátok együtt, sikeresen azt. 

Oroszlán

Minden kapcsolatban vannak olyan időszakok, amikor úgy tűnik egy pár többször vitatkozik össze. Na, most te is azt érezheted, hogy valami mostanában kicsit elromlott. A feszültség megállás nélkül ott van a levegőben, te pedig úgy érzed kevesebba szenvedély köztetek. Viszont te mindenáron meg akarod találni a módját annak, hogy ez pozitív irányba változzon, mert oda vagy a párodért. Ha pedig te valamit a fejedbe veszel, akkor általában sikerrel is jársz. Szóval, hajrá, ha ezen átverekszitek magatokat, akkor nem lesz előttetek legyőzhetetlen akadály. 

Skorpió

Nagyon úgy fest, hogy a kapcsolatod átalakulóban van, egyfajta válaszút elé érkezetetek. Ezen a ponton dől most el, hogy együtt, kéz a kézben meneteltek tovább, vagy különválnak az útjaitok. Azonban bárhogy is legyen, a döntés közös lesz, felelősségteljesen fogtok határozni, és, ha nem is maradtok együtt felteheteően békében, barátságban váltok majd el. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves