Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 9.: Az Oroszlán életét megváltoztatja egy esemény, a Mérleggel szeretne ma valaki találkozni

2023. november 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. november 9.: Az Oroszlán életét megváltoztatja egy esemény, a Mérleggel szeretne ma valaki találkozni
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint a bolygóenergiák gyengéden tolják előre a csillagjegyeket azért, hogy előrébb léphessenek az életben. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A mai napon bizonyos titokban tartott, esetleg elfeledett lelki sebek felszínre kerülhetnek, hogy begyógyuljanak. Egyes problémák évekig szunnyadnak, és akkor jelennek meg az életedben, amikor a legkevésbé számítasz rájuk.

Bika

Sokat álmodozol egy saját lakás vásárlásáról vagy legalábbis költözni szeretnél? Ebben a jelenlegi helyzetben lehetetlennek tűnhet elegendő megtakarítást elérni a cél eléréséhez. A csillagok mégis arra biztatnak, hogy ne add fel, mert van remény, de kitartónak kell lenned!

Ikrek

Ideje lassan felkészítsd az otthonodat az ünnepekre, és a prioritások listájának élén álljon, hogy körülötted minden szép és hangulatos legyen. A Hold az otthonodban és a családodban arra késztethet, hogy új hagyományokat alakíts ki. 

Rák

A mai napon egy kicsit óvatosabbnak kell lenned, ha az érzéseid kifejezéséről van szó. Amit ma érzel, holnap megváltozhat, ha már volt alkalmad átgondolni a problémát, ezért egyelőre türelemre intenek a csillagok, kedves Rák!

Oroszlán

Sorsszerű, és egyúttal meglepő eseményben lehet részed, Oroszlán. Olyat tudhatsz meg, vagy olyan történhet veled, ami megváltoztatja az eddigi gondolkodásodat, a jövődet is, és a hozzáállásodat bizonyos emberekhez.

Szűz

Ne haragudj magadra, ha eddig nem tetted meg, amit elterveztél. Használd fel a csalódottságodat pozitívan és konstruktívan. Tanulj a történtekből, és használd ezt az információt ahhoz, hogy erősebbé válj. Gyerünk Szűz, ideje a tettek mezeire lépni!

Mérleg

Meglepő hívást vagy üzenetet kaphatsz egy régi ismerősödtől, rokonodtól, esetleg az exedtől, aki nagyon szeretne veled találkozni. Ha teheted, találkozz vele, mert így sok minden megváltozhat ma az életedben.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy a barátaid ellened vannak. Nem megy ki a fejedből: valamiért biztos nem kedvelnek téged. Bármennyire is kiszolgáltatottnak érzed magad tőle, mégis érdemes megosztani velük az érzéseidet, mert az őszinteséged enyhítheti a negatív érzéseidet.

Nyilas

Meglehet, már nagyon eleged van a munkahelyedből. Nem is feltétlenül a munkából, inkább a körülményekből. Szerencsére ma szembejöhet veled a lehetőség, ami megadhatja azt, amire vágysz és nemsokára felmondhatsz a jelenlegi helyeden.

Bak

Jó, ha vannak olyan barátaid, akik arra késztetnek, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Ma azt tapasztalhatod, hogy a társaid kihozzák belőled a merész énedet. Váratlanul kirándulni támadhat kedved és részt venni egy izgalmas kalandban.

Vízöntő

Meg tudsz változni, Vízöntő. Ha úgy döntesz, hogy dolgozol magadon, akkor igenis fejlődni fogsz. De nagy bátorság kell megtanulni nemet mondani a környezetednek, és megmutatni mások, ki vagy igazából.

Halak

Érzékeny és elemző típus vagy, aki szeret emberek között lenni. Valójában a kapcsolódási vágy az, ami miatt olyan könnyen megérthetsz valakit. Ha egy barátod rossz passzban van, tudsz olvasni a sorok között, és a segítségére lehetsz, ahogy a mai napon is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves